:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ако четеш внимателно, заминаваш за Барселона!

---
Това е всъщност наградата на новия конкурс за читатели, организиран от издателство "Факел експрес" и Културна асоциация "Артхостал". Конкурсът е уникален - за най-добър читател и ще бъде ежегоден. Идеята е да се публикуват две книги около пролетния и есенен панаир на книгата, с нарочно допуснати грешки в тях, които читателите трябва сами да открият. Грешките не са правописни, а смислови и фактологически - тоест такива, каквито добрият редактор безпогрешно би уловил.

Конкурсът стартира с "Къщата на обесения" от Красимир Дамянов. Предвидените награди са - 50 трети награди за 1 открита грешка; спечелилите получават книга на издателство "Факел",10 втори-годишен абонамент за списание "Факел", и голямата награда за победителя - екскурзия до Барселона и 6 дни гостуване на Културна асоциация "Артхостал". Спечелилите ще бъдат определени чрез жребий. Писмата с отговорите могат да се изпращат от 1.12.09 до 30.04.10 г. на http://www.fakelexpress.com, както и на адрес:1000 София, пл."Славейков"11, изд."Факел експрес"
485
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД