:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 364
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Берлускони бе обвинен за връзки с мафията

и че е бил политически защитник на кръстник на Коза Ностра през 90-те години на миналия век, съобщи бившият мафиот Гаспаре Спатуца, цитиран от италианските медии. Спатуца заяви пред съда, че кръстникът Джузепе Гравиано му казал през 1994 г., годината в която италианският премиер Силвио Берлускони влезе в политиката със създаването на партията "Форца Италия", че неговите "политически покровители" били Берлускони и Марчело дел Утри, сицилианският съосновател на формацията. Дел Утри беше осъден за "връзки с мафията" през 2004 г., но продължава да е сенатор, докато не бъде осъден окончателно. Адвокатът на Берлускони и депутат от неговата партия "Народ на свободата", Николо Гедини заяви, че "твърденията на Спатуца за премиера Берлускони са неоснователни и по никакъв начин не могат да бъдат доказани".



Радиация изтече в американска АЕЦ

и това наложи евакуирането на 150 служители, съобщи американската Ядрена регулаторна комисия, предаде АФП. Радиационно изтичане станало в централата "Три майл айлънд" в щата Пенсилвания, при което малка група служители са били леко облъчени, докато извършвали поддържащи дейности в централата. Те са били обеззаразени, а радиоактивното замърсяване е било спряно бързо. Инцидентът е станал в събота. Преди 30 години в атомната централа се разтопи частично ядрото на един от реакторите. Оттогава в САЩ не е построена нито една нова атомна централа, но продължават да функционират 104 ядрени реактора.
703
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД