:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Приложението на природния газ в



транспорта ще дискутират специалисти по време на конференцията "Синьо гориво за синьо небе" в сряда в София. Дискусията се организира от "Овергаз Инк." и Европейския делови конгрес и на нея ще присъстват специалисти от "Газпром", E.ON, "Рургаз", ООН, Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и др. Европейският делови конгрес е международна неправителствена организация, която се стреми да стимулира инвестициите и да улесни диалога между бизнеса и политиците по теми като екология, енергетика, здравеопазване и др.



Таксите за преминаване на Дунав мост



ще бъдат намалени. Това обеща при посещението си в Русе вчера министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелив. В момента министерствата на външните работи, на транспорта и на регионалното развитие подготвят обща позиция.



Напълно безплатни разговори



между мобилния и фиксиран телефон получават клиентите на "Мобилтел", които изберат тарифния план М-Тел Синхрон, съобщиха от GSM оператора. Те ще плащат 10.90 лв. обща месечна такса за двата телефона и получават възможността да говорят срещу 5 ст. на минута с всички национални фиксирани мрежи и от мобилния, и от стационарния си телефон.
670
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД