:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бившият

нападател на "Спартак" (Вн) и "БАТЕ Борисов" Владислав Мирчев влезе в 11-ата мин. в тима на "Анкона", който би с 2:1 гостуващия "Триестина" в 20-ия кръг на италианската Серия "Б". Българинът изпусна да направи резултата 3:0 малко след почивката, като от 2 метра не улучи вратата. "Анкона" остана на 2-ро място и е с 36 т., само на 1 т. след "Лече".



Защитникът

Асен Караславов се възстанови от сериозна травма в лявото коляно и отново се появи в игра за германския втородивизионен "Гройтер Фюрт". Българинът влезе в 81-вата мин. при загубата с 0:1 от елитния "Кьолн" по време на проверка в турския курорт Белек, където и двата тима са на лагер.



Англия

Отложен мач: "Стоук С" - "Фулъм" 3:2.



"Болтън"

ще назначи за наставник Оуен Койл, който досега водеше друг елитен тим в Англия - "Бърнли". Койл замени уволнения Гари Мегсън.



"Байерн"

продължава да съкращава бюджета си заради финансовата криза. Това обяви новият спортен директор на клуба Кристиан Нерлингер. Предвижда се продажбата на 4-има футболисти, като Лука Тони бе преотстъпен на "Рома", а Брено и Андреас Отъл - на "Нюрнберг". На тези, с които се преговаря за удължаване на договорите, пък няма да се предлага увеличение на заплатата.



"Щутгарт"

взе под наем от "Ювентус" до края на сезона италианеца Кристиан Молинаро. Левият бек бе резерва при торинци от идването на Чиро Ферара като треньор.



Край на

кариерата си сложи Патрик Бергер (36 г.). Той за последно игра в "Спарта" (Прага), преди това е бил в "Борусия" (Д), "Ливърпул", "Астън Вила", "Портсмут" и др. Бергер има 44 мача и 18 гола за националния тим на Чехия.
535
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД