:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 219
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Берое"

ще търси нови халфове, след като от опитните в отбора останаха само Слави Жеков и Дончо Атанасов. Напуснаха Костадин Видолов, Диян Генчев, Петър Костадинов и Петър Димитров, който подписа със "Славия". Освен тях ръководството освободи защитника Станислав Бачев, вратаря Боян Пейков и нападателите Захари Димитров и Ивайло Паргов. Треньорът Илиан Илиев още не е казал окончателно дали остава. Първата тренировка на "Берое" за 2010-а ще е на 11 януари.



Кризата

в "Локо" (Мз) доведе до напускането на 8 футболисти, съобщи агенция "Нов спорт". Това са младежките национали Георги Каранейчев и Милчо Макенджиев, вратарите Христо Иванов и Георги Георгиев, а също така Стефано Кунчев, Иван Минчев, Атанас Трендафилов и Владислав Узунов.



С 15 отбора

може да се проведе пролетният сезон на Западна "Б" група, след като от "Белите орли" обявиха, че няма да продължат участието си в първенството. Това бе потвърдено и от президента на клуба Веселин Ванев. Така само за 1 г. Плевен може да остане без представител в професионалния футбол.



На 55 години

внезапно почина бившият футболист и треньор на "Черноморец" Ивайло Коцев. От 1975 до 1986 г. той записва за бургазлии 210 мача и 22 гола в "А" група. Поклон пред паметта му!
597
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД