:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 230
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Йовов не се разбра със "Стяуа"

Оставам в "Левски", категоричен е нападателят
СНИМКА: АРХИВ "СЕГА"
Нападателят на "Левски" Христо Йовов (вляво) отказа да премине в "Стяуа" заради финансови разминавания.
Христо Йовов не успя да се договори за трансфер в "Стяуа". Нападателят на "Левски" е в Букурещ, където преговаря с ръководството на бившия европейски клубен шампион. Футболистът и агентът му Агатоклис Агатоклеус поискаха годишна заплата от 250 000 евро, което бе отхвърлено от шефовете на румънския гранд. Тяхната оферта бе за 120 000 евро и бонус при спечелването на шампионската титла.

По-рано през деня вчера медиите в Румъния обявиха трансфера за сигурен, цитирайки треньора на "Стяуа" Михай Стойкица. Специалистът, който е работил с Йовов в "Литекс" и "Арис" (Кипър), обяви: "Христо вече е наш играч". Агентът на футболиста от своя страна добави: "Сделка ще има до края на деня".

Всичко се изясни вчера следобед. Йовов категорично обяви, че остава в "Левски" и няма шанс да премине в "Стяуа". Нападателят призна, че е имал разговори с румънците, но след разговор със спортния директор на шампионите Георги Иванов-Гонзо е отхвърли офертата им. Христо каза още, че се надява "сините" да му предложат нов договор (б.а. - настоящият изтича през лятото на 2010 г.) и да завърши кариерата си на "Герена".

След като привличането на Йовов се провали, Стойкица ще се ориентира към друг български нападател, който познава много добре от престоя си в Ловеч - бившия национал Светослав Тодоров. По-вероятно е обаче "Стяуа" да привлече бившия играч на ЦСКА Александър Пицурка.

В същото време "Левски" продължава да прави опити да привлече защитника на "Берое" Иво Иванов. Клубът от Стара Загора поиска 250 000 евро за национала, но "сините" искат бартер с двама свои играчи. Ако това стане, "Берое" ще запази и част от правата на бранителя.



-------------------------------------

Желев вече подписа с румънците



Друг бивш български национал вече е играч на "Стяуа". Това е Живко Желев, който подписа договор с клуба от Букурещ. Бранителят идва от "Оцелул". Единствената пречка пред финализирането на трансфера е спорът на Желев с бившия му клуб, откъдето му дължат пари. Очаква се румънската федерация да реши казуса.
74
1697
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
74
 Видими 
06 Януари 2010 23:21
Христо Йовов не успя да се договори за трансфер в "Стяуа".

Аре стига, до вчера, даже и заплатата му беше определена
06 Януари 2010 23:54
Ех, Ловец, защо злобееш, че са го канили да играе при тях?Което е истина, истина е.
07 Януари 2010 00:10
Вчера Йовов много хубаво го каза пред Гонг на въпроса не ли е изненадващо на неговата възраст да му предлагат да играе в чужбина:" Ами хората там гледат и разбират от футбол".
Кой разбрал-разбрал.
Бижутера, завинаги един от нас!
07 Януари 2010 00:18
Кара, аз пък от цялата тая уйдурма разбрах, че и "Стяуа" са го позакъсали за пари и са се насочили към свободни агенти. Само дето Йовов ще е такъв от лятото, а не веднага, та не се получи работата. Иначе аз лично предпочитах Йовов да замине за Букурещ отколкото да търсят отбор на Табаков за обиграване и да оставят Цачев още един полусезон в Благоевград, ама не би.
07 Януари 2010 00:36
Ицо е много силен и атрактивен футболист, неговата слабост е липсата на голов усет.Ако го имаше, нямаше да се върне от Германия в България, но ако отбора има голаджии Йовов ще е много полезен.
07 Януари 2010 00:39
Фючър, нормално е да не ни дадат цялото инфо. През лятото, защото явно на Йовов още му се играе може да се случат много неща. Вкл. и безпроблемно да отиде в Стяуа.
Колкото до Боян Табаков нещо не може да ми Фане окото туй момче. Засега.
Като гледам обаче събраха се доста нападатели. В 7 дни спорт твърдят че утре се връща и Иса и не виждам като как на този етап ще се намери място и за Табаков и за Иван Цачев когато определено харесвам повече.
07 Януари 2010 00:46
Вероятността Иса да се върне е много малка, защото Гонзо не иска да обезкърви Локо Мз.
И дано да стане работата с франсето за опорен халф, нещата ще започнат да се подреждат - само високи футболисти.Надявам се да разберете замислите на Гонзата.

Редактирано от - tvirem на 07/1/2010 г/ 00:50:03

07 Януари 2010 00:57
Какво повече да ни дават - "Стяуа" подписа със Желев, който е свободен агент, преговаря с Йовов, който от юни ще е такъв и от междуредията става ясно, че Гонзо е бил готов да го пусне още сега без финансови претенции, но като не стана, се насочват към Пицурка, който е без отбор от 6 месеца... Явно и румънският футбол (или поне "Стяуа" ) е тръгнал по нашия път. А за Йовов най-вероятно и Батков е решил да поиска нещо и това комбинирано с високите му лични претенции е развалило работата. За съжаление... Защото може и да вкарва от време на време по някой ефектен гол, но пък толкова, и то важни, пропуска, че...
07 Януари 2010 01:04
може би не е имало първо факс с Руски номер за това не се е случила сделката
07 Януари 2010 01:09
Фючър, повярвай, че Батков почти не се занимава със селекцията.Той е дал параметрите и Г.Иванов си прави сметките да се побере във взетите и похарчени пари.
А кризата е засегнала даже и англииските клубове, та камо ли нас и мамалигите ще подмине.
07 Януари 2010 02:07
Добър ден.....поздрави от lake Tahoe, California....едно от най-красивите места не само в САЩ.Чудесно време и прекрасни ски писти.
За Гонзо Възелина и Гърбавия.....от мен нищо.
07 Януари 2010 07:59
Парата!
И ония нямат, и той иска.
Това означава ли, впрочем, че сега ще е със заплата поне 10 000? Което е именно 120 000 годишно?
Защото на Бардон искат да ги свалят под 10 000.
Та - колко са НАИСТИНА заплатите?
За играта - видяхме.
-------------------------------
Блогът на Генек

07 Януари 2010 08:56
Добър ден!
Йовов е недоценено бижу...рано или късно ще си намери свестен отбор...

пожелавам успешен ден и късмет, но не такъв късмет като на този японец...

На 6 август 1945 година японеца Цуоми Ямагучи пристига в Хирошима по бизнес малко преди върху града да падне първата атомна бомба.
Шокиран от видяното, той решава да се върне в родния си град – Нагасаки, където три дни след това става свидетел на второто подобно нападение.


07 Януари 2010 09:48
Гонзо не иска да обезкърви Локо Мз.
Един осведомен левскар, не го казва това току така, нали Твирем
07 Януари 2010 10:08
Честит Имен Ден на всички Ивановци !!!!
Здраве и късмет......
07 Януари 2010 10:31
Добри ден. Ето една прекрасна новина която прави всички щастливи. Феновете са доволони че Бижу остава, феновете също..Бак е просто едно изключение . От Стяуа са видимо доволни, че няма да дават торби с пари на Бижу, от Лески също са доволни че той остава и възнамеряват в бъдеще да изстрелват малки спътници в топките които той ще боци в космоса
07 Януари 2010 10:34
Честит ви Ивановден! Да са живи и здрави всички форумци с това прекрасно име и покрай тях и роднините, близките и приятелите им.
Още на 10 януари ако има "потърпевши" да почерпят на патерица на третата форумна и първа тематична сбирка.
Приятно и спорно празнуване!
07 Януари 2010 10:40
За Йовов, да се повторя. С гола си на Олимпико той влезе завинаги във фолклора на сектор Б и заслужи с пълна мяра дебелашките подмятания на феновете на 48-мите в профсъюзния турнир.
Останалото е по Жорж Ганчев. Дрън, дрън, ярина или изразено с иконка
Кой разбрал, разбрал.
07 Януари 2010 10:51
Поздравления за спортната редакция на в-к Сега - статия за ШАМПИОНА на полагаемото й се място!
Йовов има физическите данни да играе още дълго - сух и жилав по физиология. Освен това си е левскарче. Разбирам мъката на феновете на централния клуб, че от години не са имали ни един свестен играч от тяхната школа - то като махнем Чичовото и Емо, кой ли са имали изобщо де - за който да милеят и да му се радват на успехите.
Ето например Бонката - толкова много му се искаше да се кланя на Ивановците. Дори започна да се кланя. Ама Чичовото строго му нареди - Да нямаш, Бонка, да се кланяш на други богове! Първа Чичова заповед. Втора Чичова заповед - да не пожелаваш жената си собствена, преди аз да съм я пожелал. И т.н. и т.н.
07 Януари 2010 11:09
ve:
Йовов има физическите данни да играе още дълго - сух и жилав по физиология


ve...обърка ми представата за физическа издръжливост...сух и жилав...какво общо има сухотата и жилавостта с възможността на футболиста да играе повече години от другите..?
07 Януари 2010 11:15
Докич, кажи ми кой ти е фолклорния герой, да ти кажа какъв ти е фолклора По тая логика Иванушка дурачок трябваше вече да има звезда на алеята на славата.
07 Януари 2010 11:16
Завинаги, някой му викат на това - лек. Футболистите и атлетите изобщо, които се радват на тежка мускулатура и костна система, макар и да притежават мощ, са податливи на контузии и ерозиране на ставите много повече от леките и жилави. Това имах предвид.
07 Януари 2010 11:26
в този форум няма ли някой именяк да почерпи. Живи и здрави да са всички именяци днес!
07 Януари 2010 11:33
Тигърче, мисля че Ve а и не само той днес обясни много добре негативизма ви към Христо Йовов. Да, не е съвършен. Мисля, Ратко Достанич май беше, може и да съм в погрешка, най-добре го е охарактеризирал. Ако Бижутера вкарва половината от това която пропилява отдавна да е в Реал-Мадрид. Няма да забравя един мач с Локо Пд в средата на май 2007. При първият му пропуск пред гола зад мене левскар на улегнала възраст обяви на всеуслушание: "Бройте оттука-нататъка още 5 профукани чисти положения. Това му е нормата в редовите мачове". И позна, мама му стара. Но както и Твирем в началото спомена, при един голаджия център-нападател, Христо с пъти би бил по-ефективен. Но ние си го харесваме и такъв. Като прибавим и това че е готин човек, с прекрасно чувство за хумор, не изключвам, че в решението да остане сега в Левски има и мотив, че се гласи да прави кариера на Герена и като треньор. Лично аз съзирам прекрасни данни и за това му поприще.
07 Януари 2010 11:40
Я какво розово бъдеще имало пред Бижу, а като се сетя как го пцуеха през есента. Колко му трябва на фена
07 Януари 2010 11:44
За баланЦ на наш Боре който въпреки че се намира на едно от най-прекрасните места в света не забравя и за любимия ни форум да се поФаля и аз.
Навремето имаше едно култово парче. "Никога не пада дъжд над Южна Калифорния". Натиснете тук
Та, и ние тука дето се водим югът на юга на Франция и уж вали само веднъж годишно сняг колкото да не е без хич в пущинака на рая вече втори път е на път да ни създаде проблеми. Ама инак е красиво дявол да го вземе.
07 Януари 2010 11:51
Розовото бъдеще Бижутера сам си го е постлал. А това че е отнасял силни попръжни от по-емоциалните форумци е най-нормалното нещо в света на футбола. За сравнение. Чичовото много бързо стана СуперЛюбо, някои настойчово дори настояваха да поеме и нацтима, после имаше и такива които гръмко декларираха, че е нищо особено като треньор. Секна и употребата на новия му прякор и настъпи тишина.Та, чак и досега.
Ние поне откровено си казваме какво ни е на душа и сърце. За Ицо, за Гонзо, за Батков, на всекиго, заслуженото
07 Януари 2010 12:24
...ve...за лек ако имаш малко килограми съм съгласен с теб...обаче как прецени, че Йовов е жилав не ми е много ясно...на око ли се преценява жилавостта...?
...кажи ми ако знаеш как да преценявам кой е жилав и кой не..?
07 Януари 2010 12:32
Още след като ви класира за Лигата, писах, че нямате право да плювате подир Пижу, така както го правехте по Аудито на Борат, ама йок. То да беха само бисекториалните лумпени, ама и на цялата Ромиславова гонгаджийска чета им пресъхнаха устите от туй плюване. Сега очакванията ми са за далеч по зрелищни изяви от страна на ценителите на ацетоновото лепило и цвета на гонгаджийската журналистика.

Редактирано от - SerElias на 07/1/2010 г/ 12:34:53

07 Януари 2010 13:08
Нищо не разбрах от написаното от SereLias .
07 Януари 2010 13:13
За футболист с "жилава мускулатура" се предполага, че макар да изглежда слабоват ще може да тича цял мач и да се представя добре при единоборствата. За мен типичен "жилав" футболист е Зе. Но това си личи и от пръв поглед (нещо което хората с по-сочна структура отричат )
07 Януари 2010 13:14
Трудно се проследяват някои неща наистина. Кауза пердута.
07 Януари 2010 13:21
А тази статия Натиснете тук подкрепя думите на Докич за земния рай
07 Януари 2010 13:28
Зе е жилав а Жо е кълбовиден
07 Януари 2010 13:39
Ами да внесем малко яснота с помощта на видеомаТреал. Тези дето лани плюваха по Борат и Пижу ги има запечатани Натиснете тук. Същите сегиз песни пеят във възхвала на гърбатко, ама се очаква смяна на репертоара им напролет.
07 Януари 2010 13:41
Ивайло Петров-Пифа е новият човек в щаба на Георги Иванов. Той ще изпълнява ролята на помощник треньор в Левски.

Дано като треньор е по-добър отколкото като играч
07 Януари 2010 13:49
Навсякъде от "осанна" до "кръста" разтоянието е малко......за пример - Пини
07 Януари 2010 13:58
Ico 7:2 , за статията.
В тази връзка има един лаф битуващ сред българите избрали Франция за местоживеене: "Това са най-умните родни емигранти защото отиват в най-добрата страна като стандарт и прекарване на времето".
Не знам как е с вас, ама доколкото знам Батков се води чорбаджия, Йовов, е един от любимците и в пуснатия видеоматериал няма и намек за лошо отношение на когото и да е към Бужутера. Не е лесно да защитаваш кауза пердута.
Хаирлия да е
Натиснете тук
07 Януари 2010 14:08
Докато едни обраха най-доброто на Галактиката , други още са на етап, ще гледаме, да видим.
Натиснете тук
07 Януари 2010 14:15
Учени от НАСА:

Своге е цетъра на нашата галактика
07 Януари 2010 14:22
Той се съгласи да коментира и спряганото за трансфер в ЦСКА каре от Локомотив (Пловдив) - Дани Кики, Димитър Илиев и Кирил Акалски.
на мен ли така ми се струва или наистина някой липсва от "карето " Или може би Дани и Кики са двама отделни футболисти
07 Януари 2010 14:28
peshew-прояви разбиране..Що празници се навързаха-хората разногледи станаха.
07 Януари 2010 14:47
Разбирам мъката на феновете на централния клуб, че от години не са имали ни един свестен играч от тяхната школа

Не знаех, че школата на лопатарите е дислоцирана в Своге. Ама щом ВъЕ го казва може да му се вярва, човек трябва постоянно да разширява своите познания!
07 Януари 2010 15:06
САМО ЛЕВСКИ
07 Януари 2010 15:08
Момчета, колко от вас ще дойдат да гледаме мача в Неделя?
07 Януари 2010 15:09
Ами пешев, вчера четох, че Дани Кики скъсал с гаджето си, та за това сега Дани е далече от Кики /който останал там /
07 Януари 2010 15:22
хайрлия да е Натиснете тук
07 Януари 2010 15:23
Нещо друго:

Футбол: Илиан Илиев остава в Берое

Стара Загора. Треньорът на Берое Илиан Илиев със сигурност ще води тима и през пролетния полусезон, пише в днешния си брой вестник "Труд". В последните дни наставникът се е договорил с шефовете да остане въпреки финансовата криза в клуба.


95 мин. бях на два метра от него на мача с Берое. Преди се познавахме само бегло, но сега ми направи впечатление интелигентното му държание, толерантност към противника и това, че във всеки момент знаеше, като компютър, къде -какво трябва да се доработва в машинката на отбора му по време на игра, наподобяваща повече водна топка, отколкото футбол.
Заключение: губите го като евентуален треньор Би бил добре дошъл във всеки отбор /Уточнявам: без да съм му фен по разбираеми причини/
07 Януари 2010 15:28
Пешев, и това имах впредвид с горния си пост. Такива каламутняци като т.нар. треньор Гьонзо, не са полезни на никой във футбола
07 Януари 2010 15:30
Уважаеми, ГоведоКилър, навярно си допуснал грешка и си натиснал ентера с недописан текст, но ако си го направил съзнателно - ще те помоля да разясниш какво си искал да кажеш с :
**Не знаех, че школата на лопатарите е дислоцирана в Своге. Ама щом ВъЕ го казва може да му се вярва, човек трябва постоянно да разширява своите познания!**
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД