:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 367
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Соцдепутат открива извънбрачно дете на НДСВ

"Булката НДСВ е бременна с дете от МВФ и с това неприятно изненадала младоженеца БСП." Така почти като в латиноамерикански сериал червеният депутат Руденко Йорданов коментира скритото според него от царската партия споразумение с фонда, с което се поема ангажиментът 2/3 от бюджетния излишък да се пазят във фискалния резерв.

"Изведнъж след сватбата се оказа, че булката има дете от първия си брак", обясни коалиционните взаимоотношения д-р Йорданов. Според него проблемът се заключава по-скоро в това, че левицата е била изненадана от споразумението, а иначе "детето по-скоро е добро за България". Споразумението с МВФ не трябвало да се атакува или променя, защото ще намали доверието на международните институции в новото правителство. Според колежката му от парламентарната група на Коалиция за България арх. Силвия Алексиева обаче то ще попречи на БСП да изпълни поетите преди изборите ангажименти и затова щяло да се търсят отстъпки от фонда.
26
748
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
26
 Видими 
17 Октомври 2005 22:12
Ти, Руденков, докато се чудиш да се радваш ли на чуждото отрочме , или не, внимавай изодзад. Щото булката ще роди, припознали сте го вече отрочето. Но кумът на свадбата кат Сокол ви дебне тил. Да няма :"Ох, как боли!"
18 Октомври 2005 00:16
риж Той Сокола на име Сава вече си ги опъва отгодини и сигурно им харесва щом Първанката със Стара Планина го кичеше е
18 Октомври 2005 01:48
Аз като ви казвах да взимате противозачатъчни, вие не та не. Безопасно било с Доган. Пазели етнически мир. Ха сега де.....
18 Октомври 2005 02:27
Обратна дискриминация
Аргументи:
"Предлагат държавата да плаща здравните вноски на малоимотните".
Информация в "Монитор"-18.10.2005
Депутатът от Коалиция за България Руденко Йорданов предложи държавата да плаща здравните вноски на малоимотните и безработните българи, които съставлявали маргиналните групи. С други думи социалистът поиска бюджетът да поеме осигуровките основно на циганите. И докато Руденко Йорданов се изживяваше като истински благодетел на мургавите ни сънародници, тяхната партия се готвеше за митинг. Лидерът на "Евророма " Цветелин Кънчев дори свика извънредно заседание на Софийското градско ръководство на движението "във връзка с дългогодишното, но вече прехвърлило всякакви граници дискриманационно отношение от страна на представители на "Електроразпределение" към жителите на кварталите с преобладаващо ромско население". Това вече е цинизъм, тъй като "дискриминираните" цигани не си плащат тока, а когато служителите на енергото тръгнат по къщите да събират натрупаните им дългове, по тях запращат камъни. Друг е въпросът, че ако някой който не обитава ромското гето закъснее и с ден да плати сметката за електричество, веднага му отвъртат бушоните.
Същото е и с незаконното строителство - и в него единствено циганите са с привилегии. Могат с години да населяват терени, които не са тяхна собственост. А като тръгнат булдозерите, вдигат врява до небесата. Сега излиза, че изрядните данъкоплатци, т.е. всички ние, ще им плащаме и осигуровките за здраве. Вярно е, че в графата на бедните и безимотните има и наистина бедни българи. Но практиката показа, че те най-често вземат заеми, за да си покрият дължимото за здраве.
Така че от предложението на червения депутат ще се възползват най-вече циганите. Това за пореден път доказва, че в страната е в ход обратната дискриминация. В която потискано е не малцинството, а мнозинството - от безкрайните привилегии на т.нар. маргинална ромска общност.
18 Октомври 2005 02:43
Комунистите най-после си празнаха, че са и рогоносци. А на всичкото отгоре са и клюкарки. Който не чул вица в оригинал да пише под темата. Ще му бъде разказан.
18 Октомври 2005 07:17
К`ви комунисти бе, Чиче? Отдавна не са никакви комунисти, ами са просто недоволни, че цялата власт не е в тях. Комунистите сега са колкото са били и преди 9. 9. -44 - няколко хиляди души, без съществено присъствие в БСП и без абсолютно никакво влияние в нея.
18 Октомври 2005 09:32
кажи го вица де!
18 Октомври 2005 10:42
Не мой да се притеснявате. Тя булката е само малко бременна!
18 Октомври 2005 11:52
Вие по-добре гледайте да омъжите Станешев преди да е родил
18 Октомври 2005 12:12
леле, какъв политически поетизъм - булки, бременности и сякви такива.
Руденко, пиленце, бърже обратно в колхоза, бърже....сган нещастна и тоя ми бил политик.
18 Октомври 2005 12:25
Интересна е логиката на МВФ
Аз съм гладен и със окъсани дрехи и обувки. И ми е студено.
Ама от парите дето си докарвам не трябва да похарча всичко за храна дрехи, обувки и парно. Само 2/3. Останалите ги нося гордо в джоба и ги показвам на МВФ-то за да ме смятат за финансово стабилен.
18 Октомври 2005 13:51
Емо, логиката си е нормална - ако изядеш всичките пари, ще произведеш само л..на, а ако запазиш част от тях може и да си купиш и нещо друго, примерно инфраструктура))
18 Октомври 2005 13:57
EMOTO,
Само да те допълня:
Останалото/резервът/ България държи в чуждестранни банки зад граница! При това за тези пари на депозит в чуждите банки България получава лихви, които са по- НИСКИ от тези, които България изплаща по кредите/заеми/ взети по същото време/а, може би, и от същите тези банки- т.е., от собствените си пари България взема заеми, с лихви!/!!!
И друго има: авоарите на Ирак са "замразени", вече повече от 15 години в чуждестранни банки/предимно в САЩ/. Там, може да се каже, са и парите, които Ирак дължи на България! Тези банки ОПЕРИРАТ с тези иракски пари, взимат си Печалба от това опериране, а на България НЕ само че разпореждат да НЕ си търси парите/Главницата/ от Ирак, но и да НЕ си търси и лихвите по тези пари/а тези лихви, всъщност, си ги "хапват" чуждестранните банки!!!/
Малко Аритметика: $2 милиарда х 3% , дори, годишна лихва за депозит= $60 милиона х15 години= $900/ДЕВЕТСТОТИН МИЛИОНА/!
А в същото това време, в България НЯМА пари за животоспасяващи лекрства, за повишаване на пенсии, за щети от природни бедствия и т.н?!? А и вече сме изхарчили за военното ни участие в същия този Ирак над МИЛИАРД- който си е чиста ЗАГУБА за България и българите !!!


Редактирано от - paragraph39 на 18/10/2005 г/ 14:01:29

18 Октомври 2005 14:10
И още нещо да напомня!
ДНЕС се навършват точно 80/осемдесет/ години от подписването на Ангорската Спогодба между Република България и Република Турция- с която Турция се ЗАДЪЛЖАВА да изплати на България стойността на изоставеното от бягащите от Турска Тракия българи тяхно недвижимо и движимо имущество- около 10/десет/ милиарда ДОЛАРА днес!!!
До ден-днешен Република Турция НЕ е изплатила на България нито цент!
До ден днешен, дори и "демократичните" ДОСЕГАШНИ Правителства на НЕнародната/след 1989 г./ Република България НЕ са поставили въпрос и ИСКАНЕ към Република Турция за изплащане на тези й задължения към България!!!
П.П. Повече подробности по този въпрос/документи и хронология/ могат да се прочетат в днешния брой/2-ри/ на вестник "АТАКА" !

Редактирано от - paragraph39 на 18/10/2005 г/ 14:11:59

18 Октомври 2005 14:14
Параграф, ного милиарди намери ти...ще станем кат Кувейт....
Машалла, треа да те направим на министъръ.
18 Октомври 2005 14:29
KAIZER SOZE,
За да НАМЕРИ някой нещо, друг трябва да е ИЗГУБИЛ това нещо!!!
Ти имаш ли нещо ПРОТИВ /имаш, май?!/ това, че съм посочил /от/къде и защо България ИМА да взема милиарди?!
Да не би да си служител в чуждестранна банка, в която са "замразени" авоарите на Ирак?! Или , пък, си /слу/жител на Анкара?!

Редактирано от - paragraph39 на 18/10/2005 г/ 14:30:00

18 Октомври 2005 14:56
Параграф, почти позна - не съм служител, аз ги пазя тез милиарди всичките при мене. Държа ги в долапа.
Относно сметките ти - мога да ти кажа че си изпуснал много важна такава - Турция освен това ни дължи около 100 милиарда за 500 години турско робство, слагам ги по 20 милиарда на 100 години.
Та, мисълта ми е и тях да поискаш....
18 Октомври 2005 15:48
КАIZER SOZE,
Република Турция НЕ е осъдена да плати Репарации и/или Контрибуции на България за 500-те години владеене на България! Ако и когато бъде осъдена- тогава ще ги дължи! Например, Арменската Общност в САЩ вече е осъдила Турция за подобно нещо!
А ако НЕ си съвсем наясно със СЪЩНОСТТА и ДЕЙСТВИЯТА на Междудържавните договори- първо си изясни тази материя, а чак след това опонирай!!! КАЗАХ!
18 Октомври 2005 16:00
Смяяяях, Параграф, кога ще им плащат на арменците? Та Турция дори не признава, че е имало геноцид спрямо тях...
Няма договор, който да задължи Турция да плаща по силата на решението на някой селски щатски съд.
Нещо се ебаваш с публиката или със себе си
18 Октомври 2005 16:09
Спирането на ІІІ и ІV блок ще вдигне тока на АЕЦ “Козлодуй” с 56 на сто 18 Октомври 2005- МЕДИАПУЛ

С 56 на сто ще нарасне цената на произведената в АЕЦ “Козлодуй” електроенергия след затварянето на ІІІ и ІV блок на централата, бе обявено по време на заседанието на парламентарната комисия по енергетика, проведено в атомната компания.

За поскъпването на продажната цена на тока от централата влияние ще окаже и покриването на кредита за модернизацията на V и VІ блок. Спирането на Малките блокове ще наруши енергийния баланс и на Балканите, тъй като България вече няма да може да покрива недостига от електроенергия, посочи Иван Иванов, изпълнителен директор на дружеството. Той припомни, че в Глава "33" от Договора за присъединяване с ЕС е записано "датата на закриването на блоковете да бъде свързана с изграждането на нова мощност", респективно АЕЦ "Белене".

Народни представители повдигнаха и въпроса какво ще стане с ІІІ и ІV блок, чието спиране е обвързано с приемането на България в ЕС, ако задейства предпазната клауза и влизането ни в Евросъюза се отложи с година.

18 Октомври 2005 16:18
KAIZER SOZE,
Близки на убити през Първата световна война арменци ще бъдат обезщетени със 17 млн. долара
http://www.actualno.com
Обезщетения в размер на 17 милиона долара ще бъдат изплатени на близките и роднините на арменци, убити в Османската империя през Първата световна война, след като бе преодолян спорът с френска застрахователна компания, предаде турската частна телевизия Си Ен Ен - Тюрк.
Постигнатото споразумение трябва да получи одобрение в американски калифорнийски съд, където близки на жертвите на клането са поискали съдебните им спорове в САЩ и други страни със застрахователни компании да бъдат съдебно разрешени.
Натиснете тук
http://world.actualno.com/news_26793.html
......................................... ...
АМАН от НЕинформирани "Кайзери" !!!
Първо чети- после пиши!
И...НЕДЕЙ да учиш баща си , как се правят деца, де!!! КАЗАХ!
18 Октомври 2005 16:30
Параграф, ...това е френска застрахователна компания, ти разлика, между държава и застрахователна компания правиш ли??????????
18 Октомври 2005 16:41
А ти наясно ли си, че както договорите със Застрахователните компании са задължителни за изпълнение, така и междудържавните договори, дори ОЩЕ ПОВЕЧЕ, са задължителни за изпълнение от държавите, които са ги сключили!!!
Договорът/Споразумението/ от 1925 г.- между Република Турция и Царство България , за дължими от Турция на България парични обезщетения на стойност днес над 10 милиарда щ. долара!-НЕ е обявен от Съд за НЕвалиден и ПОДЛЕЖИ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ!!!
КАЗАХ!
18 Октомври 2005 16:41

Параграф, с тия умения да праиш деца, няма да вземеш Дарвинова награда. http://darwinawards.com/
We salute the improvement of the human genome
by honoring those who remove themselves from it in really stupid ways.
Of necessity, this honor is generally bestowed posthumously.
18 Октомври 2005 17:32
И к'во стана с вица?
18 Октомври 2005 19:28
Това за булката и заспалия зет ми хареса...


ТриСТРАННАТА коалиция би могла да се илюстрира и с ДРУГА МЕТАФОРА:

Истината е, че в браздата за Европа редом до "жълтия вол" и "турския сокол" Царя впрегна и "червеното магаре". На "синия вол" му е дадена заслужена почивка... засега.


Интересно ми е какво ще се случи на края на браздата?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД