:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Левски"

преотстъпи нападателя Исмаил Иса и халфа Борислав Балджийски на "Локомотив" (Мз). През есента Иса игра именно за тима от Мездра и вкара 7 гола в мачове от първенството.



Красимир Балъков

пробяга начело на отбора на "Черноморец" 1-часовия крос при -2 градуса по време на първата тренировка в Пампорово. Наравно с останалите тичаха възстановените Марсио Нуньо и Мартин Тошев.



Досегашният

футболист на "Спартак" (Вн) Иван Найденов стана спортно-технически директор на отбора. През есента той претърпя тежък инцидент по време на мача с "Несебър", след който му бе изваден единият бъбрек. Найденов ще има нелека задача, тъй като варненският тим е напуснат от 15 играчи, които ще разтрогнат договорите си. Заедно с тях напусна и треньорът Атанас Атанасов, чието място зае Тодор Попов. Найденов ще бъде и помощник на Попов.



Емил Гъргоров

вероятно ще прекрати договора си със "Страсбург", съобщи пред "Нов спорт" Емил Данчев, мениджър на футболиста. Френският клуб има финансови проблеми, а българинът е един от най-високоплатените футболисти в отбора. Това трябва да се случи до няколко дни, след което Гъргоров ще си търси нов клуб.



Крум Бибишков

е прекратил договора си със "Стяуа", след като не се е явил за зимната подготовка на отбора. Това обяви президентът на румънския гранд Джиджи Бекали. От идването си през юли досега Бибишков не е вкарвал нито един гол за "Стяуа".



Николай Михайлов

е получил травма в едното коляно и не замина с "Твенте" за лагера в Испания, съобщи "Спортал". До четвъртък ще е ясно дали вратарят ще се възстанови за неделното гостуване срещу "Утрехт".



Договорът

на Гуус Хидинк като селекционер на националния отбор на Русия е прекратен според местните медии. Вестник "Тутоспорт" пък допълва, че до няколко дни холандецът ще поеме "Ювентус".
921
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД