:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Миньор" (Пк)

започна подготовка вчера с един нов - сърбина Павле Делибашич, бивш играч на "Локо" (Пд). На проби са синовете на Славчо Павлов (Томислав) и на Иво Славчев (Светлин), както и Давид Стоянов и Марио Филипов. На "Марек" ще бъде преотстъпен Адриан Кирилов.



"Берое"

започна подготовка вчера с 4 попълнения, все бивши футболисти на тима. Симеон Минчев ("Волов") и Атанас Апостолов ("Сливен") ще подпишат договори, а игралите в "Ботев" (Гълъбово) Иван Чергев и Иван Канев са засега на проби. В първия отбор са взети и 5-има играчи от дубъла. От "Берое" са освободени Ивайло Паргов и Захари Димитров, Петър Димитров преминава в "Славия", Александър Александров - в "Черно море", а Ахмет Хикмет - в "Монтана".



Двама

чужденци - сърбин и македонец, се включиха в подготовката на "Сливен". До дни от "Литекс" официално ще бъде привлечен и бразилецът Адриано Миранда. Спортният директор на "Сливен" Драголюб Симонович обяви, че чака още двама нови и ще представи попълненията в четвъртък.



Подписка

за спасението на "Родопа" започна в Смолян. Събраните гласове ще бъдат представени на общината, от която се чака финансова помощ, за да може отборът да участва и в пролетния сезон в Източна "Б" група.



За втори път

този сезон треньор на "Миньор" (Раднево) става Георги Тодоров, съобщи агенция "Блиц". През есента бившият наставник на "Левски" и "Локо" (Мз) води тима за около 10-ина дни.



Испания

17-и кръг: "Депортиво" - "Осасуна" 1:0, "Еспаньол" - "Сарагоса" 2:1, "Малага" - "Атлетик" (Б) 1:1, "Спортинг" (Х) - "Хетафе" 1:0, "Херес" - "Валенсия" 1:3, "Реал" - "Майорка" 2:0, "Тенерифе" - "Барселона" 0:5. Води "Барселона" с 43 т., пред "Реал" (41), "Валенсия" (35), "Депортиво" (31) и др.
745
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД