:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 221
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

При игра пострада петгодишният син на финансовия министър



Симеон Дянков - Марко, съобщиха вчера от "Пирогов". Момченцето паднало от втория на първия (вътрешен) етаж на жилището им. Семейството живее в резиденция "Бояна". В "Пирогов" са направени изследвания със скенер, които са установили съчетана травма - черепна и коремна. Изследванията продължават. Марко е настанен в детската реанимация.



Прокуратурата отказа да образува



разследване за полицейско насилие срещу униформените, които на 14 януари м.г. със сила потушиха граждански протест пред НС. Както "Сега" писа, още през септември м.г. обвинението не е намерило достатъчно данни, че полицията е превишила правата си при разпръскването на хората. В постановлението на Софийската районна прокуратура се казва, че нито един от хората в жалбата на адвокат Иван Груйкин не разполагал с медицинско свидетелство, че е бит. Според Гражданската инициатива "Справедливост" прокуратурата не е проверила дали издадените заповеди във връзка с протеста пред парламента са били законосъобразни и дали е бил получен сигнал за бомба, с който се обясняват действията на полицията.



Полицията арестува сина на взривения



преди години сикаджия Стоил Славов - Георги. Причина за ареста на известния като Жоро Главата бизнесмен стана избухналият в събота през нощта в пловдивско заведение скандал между него и друг известен милионерски наследник - Владимир Арабаджиев. Разправията между тях бе последвана от стрелба във въздуха от един от гардовете на Славов, заради която бе образувано и разследване. Освен Главата в ареста попаднаха и осем от охранителите му.
3
1590
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
12 Януари 2010 11:16
Дянков остави без заплати докторите през декември, а сега ще се моли да спасяват сина му! С какви очи ще ги гледа?
12 Януари 2010 12:14
Що ми се струва, че ако инцидента беше станал в Щатите, щеше да има сериозни последствия за този, който не е осигурил безопасността на детето. Независимо дали е майка, баща, гледачка или бавачка.
12 Януари 2010 20:28
Дано да се оправи детето и да не му се отрази както на татко му!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД