:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,558
Активни 483
Страници 2,003
За един ден 1,302,066

Адвокатът на Малкия Маргин го съветва да се появи

Адвокатът на един от босовете на бившата групировка СИК Николай Маринов-Малкия Маргин - Людмил Рангелов, за пореден път го посъветва чрез медиите да се яви утре в съда на делото срещу него, брат му Красимир и още четирима за подготовката на три убийства. Двамата бяха заподозрени миналата седмица и като поръчители на покушението срещу Боби Цанков, но Малкия Маргин така и не се яви. Обвинение получи само Красимир Маринов, който бе оставен за постоянно в ареста.

Адвокат Рангелов за пореден път обясни пред БНТ, че известните братя нямат нищо общо с убития радиоводещ. Той обори версиите, че Цанков е щял да свидетелства по дело за пране на пари срещу Маринови, защото това престъпление се доказва с документи, а не с показания. От обвинението и вчера отказаха да коментират мотивите на Маргините да пожелаят смъртта на Цанков.

Водещата на „Горещо" Венета Райкова съобщи, че е получила две съобщения, че Боби Цанков ще бъде убит. Първият SMS гласял: „Боби Цанков ще бъде следващият убит, щом си позволява да разкрива тайни на мутрите". Второто съобщение пристигнало на следващия ден: „Боби Цанков ще свърши като Георги Стоев".

Междувременно и генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова се присъедини към политици и медии, които посмъртно прогласиха осъждания 12 пъти за измами Боби Цанков за журналист, направил разкрития за организираната престъпност. "Подобна нагла атака излага на опасност свободата на изразяване и свободата на пресата, права, които са основни и важни за едно демократично общество", се посочва в изявление на Ирина Бокова.
4
2468
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
12 Януари 2010 01:01
"Сега" пропускат една дребна, но важна подробност - автора на СМС ите е Радо прашката от биг брадър, а не Маргините. И както самата Райкова каза, никога пред нея Боби Цанков не е казвал нищо за Маргините и е възмутена от думите които обвинението и приписва. Това го заяви още същата вечер в новините.
http://www.facebook.com/#/group.php?gid=271910140878&ref=nf
12 Януари 2010 01:05
И кой на негово място би се появил при тази скалъпена история - подбудил неизвестен извършител. А да не говорим за слуховете, че ще го гръмнат при "опит за съпротива". Затова адвокатчето вика да се предава на Кокинов.
12 Януари 2010 20:40
Абе, Братья! Няма ли как, по някакъв начин да затъкнем устите на Западните и наши глупаци, които публично обиждат, при това зверски българската журналистика?! Няма ли да се разбере най-сетне, че убитият Боби Цанков НИКОГА НЕ Е БИЛ и НЯМА ПРАВО да се нарича ЖУРНАЛИСТ!!! Стига с този български тепегьозлък на гол задник бе! Който си няма представа що е това журналистика и жанровото и разнообразие най малкото да потърси дефиниция в Гугъл. Ако и там не разбере, да ми пише на лична. Аман от простаци и наши и чужди.
12 Януари 2010 21:47
Всички тези изявления колко лош бил Боби, и едва ли не си е заслужил да го убият (в центъра на София) , ми напомнят за едни други изявления, от едни други времена.
"Вярно че Сталин е избил 20 милиона, но всички те са били гадове."
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД