:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сините подкрепят с резерви промените в кабинета

Макар и с резерви, ДСБ ще подкрепи промените в правителството - това стана ясно от думите на лидера Иван Костов пред БНТ. Според него Николай Младенов е добра кандидатура за външен министър, защото освен сериозните познания, които притежава, е показал, че е смел и компетентен като управленец. Костов определи и номинацията на Аню Ангелов за много добро попадение, защото е бил част от екипа на Младенов, започнал прочистването на министерството след 8-годишното му управление от НДСВ. "Що се отнася до кандидатурата на Илиян Михов, трябва да признаем, че тя носи с себе си елемент на тревога, защото е известен с изказвания за това, което по форумите наричат "хлабав борд", допълни Костов. Той смята, че Михов не познава обстановката в страната.

Следващия вторник ръководството на СДС ще обсъди предложените промени в кабинета, съобщи лидерът на партията Мартин Димитров. Вчера той се срещна с премиера Бойко Борисов, за да обсъдят разместванията в правителството и кандидатурата на Кристалина Георгиева за български еврокомисар. Сините също дават да се разбере, че стоят зад рокадите. Единственият, който безпрекословно застава зад структурните и персонални промени в кабинета, е Волен Сидеров. Вчера той има среща с Борисов и му засвидетелства подкрепата на "Атака".
3
1295
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
23 Януари 2010 07:02
Ако оставим на страна мантрата "смел и компетентен" и предпочетем "полезен или вреден" за Обществото ще осъзнаем, че повечето от звездите на политическия небосклон през последните 20 години спадат към втората категория. Очакванията към новите властимащи са прекомерни на фона на глобалната рецесия и спад. Така, че вместо да слушаме бодряшки заклинания е по-добре да си знаем, че трудното тепърва предстои и трябва да стягаме коланите.
23 Януари 2010 08:02
Сините подкрепят с резерви промените в кабинета

... и ще ги гласуват с отвращение.
24 Януари 2010 19:22
Кацнала мухата на бивола и се хвали, че оре нивата
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД