:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за събота

Романтична драма

"Завръщане у дома"

Джудид е добро и тихо момиче, чиито родители са в далечен Сингапур. За да има кой да се грижи за нея, тя заживява при семейството на най-добрата си приятелка в училище Лъвдей Кери Люис.

Джудит бързо обиква новото си обкръжение и дом в Корнуол, а и започва да изпитва привличане към брата на Лъвдей - Едуард. Той се възползва от тези й чувства, но няма намерение да встъпва в брак с нея. Избухването на войната допълнително обърква надеждите на Джудит да намери щастието...

Режисьор: Жил Фостъл, с Питър О`Тул, Джоана Лъмли, Емили Мортимър, Пол Бетани, Кийра Найтли и др., Англия/Германия, 1998 г.

БИ ТИ ВИ, 13.00



Комедия

"Новакът"

Младият Кларк Келог се мести в Ню Йорк, за да учи филмово изкуство, но скоро дребният престъпник Виктор задига всичките му вещи. Това е проблем, защото равнодушният му преподавател не се интересува защо Кларк не може да си позволи учебника му.

Загубил надежда, той попада на Виктор, който му предлага да се реваншира за обира, като го уреди с работа. Така Кларк се запознава с Кармайн Сабатини - "вносител" със съмнителни бизнес интереси, но и с много привлекателна дъщеря...

Режисьор: Андрю Бъргман, с Марлон Брандо, Матю Бродерик, Бруно Кърби, Пенелопе Ан Милър, Франк Уоли, Джон Полит и др., САЩ, 1990 г.

НОВА, 20.00



Приказна романтична драма

"В какво се превръщат мечтите"

Неврологът Крис и художничката Ани водят идеален живот, докато не губят децата си при автомобилна катастрофа. Тъкмо когато са започнали да се съвземат от травмата, самият Крис също загива преждевременно.

След смъртта си той среща пратеник на име Албърт, който го отвежда в собствения му отвъден живот - току-що нарисуван свят, напомнящ на картините на жена му. През това време изпадналата в депресия Ани сама отнема живота си, карайки Крис да преброди ада и рая, за да я избави от вечността на отчаянието.

Режисьор: Винсънт Уорд, с Робин Уилямс, Куба Гудинг-син, Анабела Шиора, Макс фон Сюдов и др., САЩ, 1998 г.

Диема 2, 22.00



Пародия

"Един не-тъп американски филм"

Джейни Бригс е вдъхновена художничка, която редовно е взимана на подбив от съучениците си заради това, че носи очила, конска опашка и шарен гащиризон.

Точно на другия полюс на популярността е Джейк Уайлър - футболната звезда на училището. Той обаче прави голяма грешка, като, без много да му мисли, се хваща на бас, че ще превърне Джейни в кралица на випуска...

Peжиcьop: Джoуeл Гaлън, с Джейми Пресли, Миа Киршнър, Крис Евънс, Ерик Кристиан Олсън, Джоуел Галън и др., САЩ, 2002 г.

PRO BG, 19.45



Драма

"Нощи в Роданте"

В усамотен крайбрежен хотел в град Роданте се срещат мъж и жена на средна възраст. Тя - Адриан, има прекрасни деца - момченце и момиченце, и се е разделила с похотливия си съпруг. Той - Пол, е богат и красив пластичен хирург, отчужден от семейството си, но копнеещ да се сближи отново със своя син.

Адриан и Пол се откриват случайно, за да изживеят любовта. Тя ще е кратка, болезнена, изпълнена с очакване, онази любов, която блести в очите и се смее...

Режисьор: Джордж Уолф, с Ричард Гиър, Даян Лейн, Кристофър Мелъни, Виола Дейвис, Джеймс Франко, Скот Глен и др., САЩ, 2008 г.

Cinemax, 21.00
1157
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД