:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 265
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Акценти от седмицата

Публицистика

В "На 4 очи" лидерът на СДС Мартин Димитров ще обясни защо говори за октопод в енергетиката и нарича щедрата руска помощ "сиренце" в капана за правителството, както и има ли раздор в "Синята коалиция".

Министърът на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков ще говори дали има разнобой в кабинета по проекта за втора атомна електроцентрала, с какви пари ще се строи "Белене" и как ще се гарантира енергийната независимост на страната ни.

За финал Сашо Диков ще коментира отново повдигната тема за самоубийството на Ахмед Емин.

Утре, НОВА, 17.45



"Темата на НОВА" ще потърси кой печели от тютюнопушенето, след като депутати от ГЕРБ и опозицията решиха, че трябва да отменят забраната за пушене на закрити обществени места още преди да е влязла в сила.

Анализът на неочаквания ход на народните представители и как изглеждаме в очите на Европа - думата ще има антропологът Харалан Александров. На съмненията за прокарване на лобистки интереси с промяната в закона ще отговаря главният "заподозрян" в интернет форумите - депутатът Емил Димитров.

Утре, НОВА, 19.30



Във филма на "bTV Репортерите" "Жени на власт" зрителите ще разберат защо първата жена кмет на София и първата жена - председател на Народното събрание, не се страхуват от това да бъдат жени в мъжки професии. Освен това ще се отговори на въпросите безполов ли е образът на американския президент и защо Силвио Берлускони не се притеснява, че ще го оприличат на суетна жена, когато прилага методите на пластичната хирургия върху себе си.

Филмът ще даде гледна точка по темите защо през XXI век държавата и обществото приемат, че жената може да взема решения и да управлява наравно с мъжа, а също и има ли закъсняла сексуална революция в България.

Утре, БИ ТИ ВИ, 19.30
716
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД