:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 552
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Англичани правят операции против изчервяване

Частната клиника "Хайгейт" в Лондон предлага нова услуга - операция, която предотвратява изчервяването, съобщи Ройтерс. Процедурата включва отстраняване на нерви в задната част на врата, които са причина за зачервяването на кожата.

В ямката на подмишницата се прави разрез и тясна тръбичка, съдържаща миниатюрна пинсета, се вкарва в него чак до основата на врата. С помощта на пинсетата хирурзите внимателно отстраняват симпатиковите нервни влакна, за да не могат по тях да се предават импулсите, които водят до изчервяване. Операцията продължава само 20 минути и се прави под пълна упойка.

На операцията се подлагали предимно работници и служители, чиято работа е свързана с голямо напрежение или тежък физически труд. На много от тях често се налагало да ходят по събрания, промоции и интервюта и те не биха искали да изглеждат притеснени или нервни пред началниците и конкурентите си. След операцията изглеждали напълно спокойни и уравновесени независимо от вътрешния си смут.

Въпреки че методът е нов, в болницата вече се извършват по 4-5 такива операции на ден, казва пред в. "Лъндън ивнинг стандарт" директорът на клиниката Антъни Митра.
1
2892
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Ноември 2012 14:43
v bulgariq pravi li se tazi operaciq?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД