:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 513
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

14-ото издание

на открития републикански турнир и зоновото първенство по спортни танци ще се проведат утре в зала "Триадица" в София. По традиция събитието се организира от клуб "Амаранд-М" и ще премине под патронажа на общинския кмет Ефтим Ефтимов. Участие ще вземат 150 двойки от страната във всички танцови класове.



Рали "Дакар"

ще се проведе на територията на Южна Америка и през 2011 г. За трета поредна година легендарната надпревара ще прекосява териториите на Аржентина и Чили. Организаторите на събитието са останали впечатлени от огромния интерес, който предизвиква ралито сред латино феновете. Рали "Дакар" смени континента през 2009 г. заради терористични заплахи в Африка.



Рускинята

Ана Романова спечели последния за сезона спринт за Световната купа по биатлон. Пред домашна публика в Ханти-Мансийск тя не допусна грешка на стрелбището и пробяга 7,5 км за 20:59,3 мин. за първата победа в кариерата си. Втора остана французойката Мари Лор Брюне (0 гр., +10,9 сек.), а трета - шведката Хелена Йонсон (0, +15,5).



НХЛ

Резултати: "НЙ Рейнджърс" - "НЙ Айлъндърс" 5:0, "Вашингтон" - "Питсбърг" 4:3 (с дузпи), "Бъфало" - "Монреал" 3:2 (с дузпи), "Детройт" - "Сейнт Луис" 4:2, "Колорадо" - "Лос Анжелис" 4:3 (с дузпи), "Ванкувър" - "Анахайм" 4:1.
2
1121
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
26 Март 2010 09:54
НХЛ
Ааах, как ни удариха онзи ден Рейнджърс - 0:5! За радост победихме тази нощ Калгари, но мъката от дербито остава. Нищо, още другия вторник имаме възможност да си го върнем.
Също онзи ден Питсбърг поведоха с 2:0 при дузпите срещу Уошингтън, но загубиха в крайна сметка! Днес вече Карълайна ги победи с дузпи, но пак взеха точка.
Тази година реализаторите не са на много високо ниво - по-малко от 10 мача докрая, а още няма играч с над 100 точки! Хентрик Седин е с 99 и Овечкин с 98. Те двамата ще я минат разбира се, но други освен Кросби и Бакстрьом не вярвам да има.
26 Март 2010 09:57
СМ лиига
Карпат-Блус 2:3 сл пр
Гола за блусарите падна в ... 101-та минута! Точно в началото на третото продължение и добре, че вкараха, че щеше да стане полунощ, а Оулу е доста далчеко! Решителния мач е още днес и според мен можеше да се даде още един ден почивка - играчите ще са убити от път. При все, че са пътували със самолет ще е налице.
Йокерит и те победиха Тапара и стигнаха до решителен трети сблъсък днес в Тампере.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД