:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 382
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ФИГУРНО ПЪРЗАЛЯНЕ

Китайци триумфираха при спортните двойки

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Цин (във въздуха) и Цзян изпълняват едно от изхвърлянията в шампионското си съчетание в Торино.
Олимпийските вицешампиони Цин Пан и Цзян Тун спечелиха титлата при спортните двойки на световното първенство по фигурно пързаляне в Торино (Ит). Китайският дует, който водеше след кратката програма, не остави шансове на конкурентите и след волното изпълнение.

Пан и Тун заслужиха златните медали с впечатляващо съчетание върху песента "Неосъществима мечта" от мюзикъла "Човекът от Ла Манча", за което получиха оценка 136.11 т. Със сбор от 211.39 китайците изпревариха с почти 7 т. защитаващите титлата си представители на Германия Альона Савченко и Робин Шолкови (204.74). На 3-то място се наредиха Юко Кавагучи и Александър Смирнов (Рус) с 203.79 т.

"Малцина са тези, които имат възможността да бъдат тук и да се състезават на толкова високо ниво. За нас това е сбъдната мечта", сподели шампионът Цзян.

Шанс да участват на световното получиха и българските дебютанти Нина Иванова и Филип Залевски. Единствената ни спортна двойка с международни амбиции зае 23-то място в крайното класиране на 25-те участвали дуета. Нашите получиха оценка 36.84 т. за кратката програма и нямаха право да представят волна.
845
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД