:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 169
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за петък

Овен

Успешният ви професионален ход продължава и днес, а също и добрите перспективи за личния ви живот. С добронамереното си отношение към проблемите на другите привличате вниманието на хора с високо място в живота. Това ще ви донесе привилегии и предимства, от които ще се възползвате. За някои това означава издигане в йерархията и заемане на по-добро място в обществото. Бизнесът ви ще е предсказуем и ще се развива пропорционално на усилията. Няма да ви липсва късметът, което ще прави по-лесно осъществими намеренията ви. Ще се радвате на внимание и ласки. Вътрешни импулси ще ви подтикнат към по-крайни решения.



Телец

В петък ще ви привличат предизвикателства, съизмерими с постиженията на хора, от които се възхищавате. Няма да жалите сили и енергия в постигане на по-добри резултати. Верни на себе си, ще преодолявате препятствия, но ще реализирате мечтите си. Успехите ви ще се множат, ако включите в начинанията си и хора, доказали се като професионалисти. В семейството или у любимия ще срещате разбиране и заедно ще търсите по-добри начини за почивка. Освободете се от обземащото ви понякога желание да наставлявате и да сочите пътя на другите. Приемете, че всеки има свои лични приоритети, често различни от вашите.



Близнаци

Новостите за мнозина днес предстоят, а с тях ще се множат и постиженията ви. Ще станете повече успешни и ще дадете тласък на професионалното и личностното си израстване. Проблемите, които сте считали за трудно решими, ще останат в миналото. С постиженията си ще привличате погледите на другите върху собствената си личност. Изявите ви ще ви носят популярност и ще оказват позитивно въздействие върху околния свят. Защото ще получите привилегии, не допускайте да ви владеят нездрави мисли. Бъдете все така отговорни и добри, еднакво отдадени и на близките си, и на света около вас.



Рак

Натовареността, малко необичайна за последния делничен ден, ще изостри сетивата ви и ще затрудни общуването ви. Не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към каквото и да било. Ако допуснете това да стане факт, ще претърпите загуби във всичко. Не бъдете нетърпеливи. Много скоро нещата ще се променят и ще имате възможност да покажете истинските си качества. Пряката ви заетост ще ви погълне с ангажиментите си и ще определяте себе си като разумни и отговорни. Търсенето на най-доброто решение във всичко ще ви издигне, като ви превърне в лидер и обединител на усилията на много хора.



Лъв

Не допускайте днес финансови затруднения да пречат на общуването ви с околните. Проблемите не са непреодолими, но се нуждаете от по-добра организация. Работете по преодоляване на собствената си неподреденост и дайте преднина на дела, които ще ви изведат до успеха. Ако прецените, че ви е нужно, потърсете съдействие от хора, които уважавате, и ще постигнете повече. Скоро ще излезете от апатията и ще погледнете позитивно на живота. Предстоят ви новости както в бизнеса, така и в личния ви живот. Промяната ще ви направи по-сърдечни, добри и успяващи. Осигурете си почивка и градивно се възползвайте от привилегиите.



Дева

В петък с желание ще пристъпите към осъществяване на проектите си. В името на по-доброто си бъдеще ще търсите най-добрите решения както в професионален, така и в личен план. Имате шансове да успеете и ще получите нещата, към които се стремите. Не се тревожете за финансите си. Възможностите ви ще нарастват и предвид по-добрата ви ориентация ще съумявате да ги влагате в печеливши начинания. Ако се почувствате провокирани от нечии нездрави интереси, съумейте да се въздържате и не се оставяйте да ви използват за користни цели. Докрай отстоявайте своето и постигнатото от вас ще се множи.



Везни

Съзнателно ще търсите нови начини за личностно и професионално развитие. Нарастващите ви нужди ще ви подтикват към повече активност и смели действия. С нов подход ще налагате позициите си и ще печелите както пари, така и привърженици. С артистичното си присъствие ще правите живота на всички около вас по-интересен и пълноценен. Умението ви да убеждавате и да подготвяте изненади ще ви помогне да подобрите финансите си и същевременно с това да внесете разнообразие в емоционалния си живот. Ако насочите енергията си към съдружия и общи мероприятия, ще постигнете повече реализирани идеи.



Скорпион

С добрата си професионална подготовка ще постигнете напредък и ще повишите претенциите си както по отношение на възнаграждението, така и към по-високите етажи в йерархията. Петък е подходящ за подобряване организацията на работа и бизнеса. Разумно ще прилагате опита и информираността си и ще вървите напред в развитието си. Авторитетът ви сред средите, в които общувате, нараства и това ви прави търсени. Битовите проблеми са преодолими и с нищо няма да застрашават доброто ви настроение. Предстояща финансова реализация ще ви извади от материално затруднение.



Стрелец

Нарастващите ви материални възможности ще ви донесат радост и задоволяване на повече нужди днес. Ще си осигурите липсващи неща и ще помислите за нови придобивки, но най-вече лични. С позитивното си отношение към всичко около вас ще успеете по-лесно да намерите отговорите, които ви интересуват. Започнати в миналото дела ще имат положително развитие. Ще откривате истини, задоволяващи духовните ви търсения. Дамите ще имат нови вълнуващи преживявания. Ще тревожат мислите и желанията на силния пол. Освободени и с творческо вдъхновение ще подхождате към проблемите си.



Козирог

Силен тласък на идеи и творчески порив ще мотивира представителите на знака да разгърнат силите си. Ще загърбите съмненията си и ще се отдадете на работа в стремежа си да постигнете повече. Ще се радвате на добри доходи и удовлетворени търсения. Натовареността ви ще бъде повече, а и ще продължи, но има защо. Няма да ви липсва късмет и без голям разход на енергия ще се справяте с проблемите. Предстоящата почивка ще ви помогне по-бързо да изхарчите парите си, но нека това не буди тревоги. Ще възстановите и подобрите материалното си положение.



Водолей

В последния работен ден на седмицата вниманието и мислите ви ще са заети от проблем, с който сте решили да приключите. Новото ви привлича и с желание ще се устремите към него. Не позволявайте на миналото да ви връща назад - има толкова предизвикателства, заради които си струва да се работи. От финансовите си затруднения ще излезете с активност и прагматизъм. Можете да постигате желанията си, щом сте мотивирани и позитивни. Търсете баланс във всичко около себе си и ще подобрите живота си. Перспективите са добри, от вас зависи крайният резултат.



Риби

Застоят в делата не бива да ви обезсърчава. В живота има и такива моменти, но след тях излизате по-мъдри и силни. Не се захващайте с много задачи едновременно, по-добре по-малко работа, но свършена качествено. Така ще оставате доволни и ще получавате импулс за нови търсения и предизвикателства. Вярвайте повече в себе си и не предизвиквайте ненужно съдбата. Бъдете по-събрани и не разпилявайте енергията си с лека ръка. Това се отчита от съдбата и предизвиква обстоятелства, които могат да ви затруднят. Уважението на партньорите си ще задържите, ако аргументирано защитавате интересите си.
3062
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД