:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Наричат Костов "другарю" от трибуната

Делегати на 13-ата конференция едва не набиха неиндетифициран гражданин от Белоградчик, който от трибуната на конференцията дръпна остра реч, в която обиди няколко пъти Иван Костов. Човекът говори няколко минути общи приказки, но когато залата се унесе той заяви, че за всички нещастия на СДС е виновен Командира.

"Не мога да допусна, че един посредствен адвокат като Емануил Йорданов беше направен министър и вършеше каквото му казва Командира. Другарят Костов...", каза човекът, представил се за николапетковист. След като залата го освирка, земеделецът попита: "А Славчо Босилков кой го назначи. Не беше ли пак Командира"? В този момент Екатерина Михайлова го помоли да се върви, а младият шеф на кабинета на Катя Борис Станимиров изтича на трибуната и почна да дърпа микрофона на оратора. Накрая Станимиров ескортира земеделецът през цялата първа зала на НДК, а през това време разни делегати се опитваха да го достигнат с юмруци. "Приятели на демокрацията, не постъпвайте по болшевишки", викна за последно земеделецът.
492
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД