:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" отива в Европа след 2:0 срещу "Сливен"

"Локомотив" (Сф) загуби и в Пловдив, остана едва четвърти
СНИМКА: БГНЕС
Бразилецът от "Левски" Жоаозиньо пробива между играчите на "Сливен" Стефан Киков (вдясно) и Николай Стоянов.
"Левски" не допусна изненада в последния си мач за първенството и победи с 2:0 "Сливен". Така "сините", които през миналия сезон спечелиха титлата, останаха трети в крайното класиране и ще играят квалификации в турнира Лига Европа.

Срещу дошлия с ваканционно настроение тим на "Сливен" столичани нямаха никакви проблеми и двата гола разлика бе най-малкото, с което можеше да спечелят. Христо Йовов и Петер Петраш бяха точни за левскарите, които пропуснаха поне още 5-6 чисти положения. Чудеса на вратата на гостите направи техният страж Тодор Тодоров.

В същото време другият претендент за третото място - "Локомотив" (Сф), продължи с кошмарното си представяне и падна с 1:2 като гост на спасилия се от изпадане пловдивски съименник. Здравко Лазаров и Цветомир Чипев бяха точни за тима от "Лаута", който се нуждаеше само от точка вчера, за да оцелее.

Третият "Локомотив" в "А" група - този от Мездра, обаче напуска елита след 0:1 срещу "Миньор" у дома. Тимът на Воин Войнов през този сезон победи у дома ЦСКА и измъкна равен срещу "Левски", но това се оказа недостатъчно за спасението.

Загуба записа и вторият в класирането - ЦСКА. "Армейците" излязоха предимно с резерви и юноши в Бургас, където домакините от "Черноморец" не им простиха и ги победиха с 2:0.

Голмайстор на първенството стана Вилфред Нифлор, който вчера записа хеттрик за победата на "Литекс" с 4:2 като гост на друг изпаднал тим "Спортист" (Своге). Французинът вкара общо 19 попадения за шампионите през този сезон и изпревари Мартин Камбуров от "Локомотив" (Сф), който има 16 гола.
60
1831
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
60
 Видими 
16 Май 2010 23:23
Добре играещ, слабо играещ, Левски е предопределен от съдбата отбор, да представя клубния футбол на България .Справка-последните 20 години.Предните 45, дето целия Варшавски договор играеше за петолъчките, скоро и те няма да го броят.Още една справка.В последния сезон, който беше най-слабия в цялата история на Левски, той пак се класира по-напред от всички Български отбори.За червените фенери няма да споменавам.
16 Май 2010 23:50
Да кажем едно благодарим на георги Иванов - Гонзо.Затова, че подложи авторитет и гръб и задържа отбора от ужасен срив.Сега спокойно може да вземат решение за по-добро бъдеще.
17 Май 2010 00:01
Като класиране и преди и след 10.10. Левски е имал и по-лоши резИлтати от току що свършилия сезон. Лошото беше, че играта не приличаше на нищо.
Съгласен напълно, с /\eko и Тvirem с изводите им. Вярно е, Гонзо успя, той си знае как, да спре практически оставения от Батков, пари нЕма действайте, ПФК Левски АД на автопилот. Да спечели отбора пиринча и да успее за 20 пореден път да играе в ЕКТ. Друг е въпросът, че предстои вземането на изключичително важни с магистрален характер за обозримото, а и за по-после решения на Герена. Дано се намери достатъчен финансов ресурс който да позволи не само връщането на хегемонията у нас, това не е Бог колко трудно но и достойно представяне навън.
Само ЛЕВСКИ, обичаме те!
17 Май 2010 00:01
Левски" отива в Европа след 2:0 срещу "Сливен" --- А защо ли ?
17 Май 2010 00:09
Левски форевер
а цска отива в съблекалните

Редактирано от - orbb на 17/5/2010 г/ 00:09:48

17 Май 2010 00:13
Левски е предопределен от съдбата отбор, да представя клубния футбол на България


Съгласен съм, благодарение на "Левски" научаваме за съществуването на разни екзотични отборчета които пък си вдигат самочувствието та Геренката
17 Май 2010 01:02
И отново в последния момент хората от Левски платиха където трябва и на когото трябва за да се класират за зона Европа каква проедна Говежда драма какви очаквани обрати но най-интересното те първа предстои. Кой ли нечуван отбор ще ни покаже че футбол се прави с игра а не суреждане под масата. Пожелавам на Говедата следващия сезов да се борят за оставане в А група на там отиват нещата а Гонзик смешнико смешен мухахахахахахахахахахахахаха
17 Май 2010 01:11
е щом Сливен са взели пари за Еврото , защо Черноморец не взеха парите на цска ?
пяна фъргат цесекарите , ама нанаец
17 Май 2010 01:23
"Левски" отива в Европа след 2:0 срещу "Сливен"


Супер, аз съм много доволен - пак ще гледаме нов сезон на незабравимото риалити шоу "euroidiots on tour"


Само Ц С К А !!!!

Редактирано от - geiler Bock на 17/5/2010 г/ 01:24:05

17 Май 2010 02:12
Лесна в европа!Пореден шанс за футболните малчугани от гори и паланки да се "разпишат" за сефте!Т.е. футболни пубери да станат мъже


17 Май 2010 02:17
И пореден шанс за бисекториалните кибици да спретнат погроми над градския транспорт, сгради, коли, паметници, градинки и разбира се помежду си

17 Май 2010 07:03
Честито на Левски!
17 Май 2010 07:23
Газ пикаят някой...Та чак разбрицаният им тенекиен долар потъмнял...
А иначе - недобър сезон, това е. Пълен административен хаос. И абсолютно безразличие към отбора - не към възможностите нещо да се изкара.
Алчен и откровено глуповат собственик, разнебитена система на управление, масова безотговорност /на уволнение/, липса на професионализъм.
Третото място е постижение. Но ми се струва, че ще замъгли проблемите и ще се продължи по стария хаос с оправданието "Ама ние сме в Европа"...
--------------------------
Блогът на Генек

17 Май 2010 09:00
някой дръпна ръчната на Локо-мотива и така Левски стана трети в което няма лошо, просто наесен ще се забавляваме Май за утре Гигов е обещал да разказва за бъдещето на Локо, ако е вярно, че ще се отказва според мен този отбор в скоро време ще изчезне от футболната карта.За Левски и ЦСКА не се намира кой да дава пари а за отбор с един вагон привърженици незнам, дано да греша
17 Май 2010 09:25
много слаб сезон
много ми е трудно да се сетя кога преди съм се чувствал толкова разочарован
все пак имаме авторитетна победа над Лацио в Рим
опитвам се да бъда оптимист, въпреки, че не откривам прагматични основания за това
САМО ЛЕВСКИ
17 Май 2010 09:29
Ние с BG не един път споделихме тук, че още през есента съдбините в челото на таблицата бяха предопределени.Кой и защо дръпна спирачката на влака е интерасно, Пешев.По-интересно за теб можеби ще е, че през октомври - ноември ЦСКА никой не е броял да е в първите три отбора.Коя е причината ЦСКА и Локото да си разменят накрая местата е енигмата на първенството.
Това дано и $: , Бербата и Клецоран да го прочетат, исками се да прочета колко плюнки и простотий от клавиатурите им ще полетят.

Редактирано от - tvirem на 17/5/2010 г/ 09:32:02

17 Май 2010 10:00
Tvirem, в интереса на истината, BG макар и да го увърта така и не призна, че неговите конкретни прогнози за Литекс-шампион, ЦСКА-носител на купата и Левски-"вечно втори" се сбъднаха едва на една трета. Докато твоите бяха по-обтекаеми което е разбираемо защото сезонът дълъг и които трябва имаха достатъчно време да премислят и реагират гъвкаво в зависимост от това или онова.
Но на мене нито ми са кеф, нито ми са слабост или сила теориите за световни конспирации и за това ще припомня някои акценти от приключилото вчера първенство.
Първо за ЕКТ. Там Левски успя в последния момент да съсипе прогнозата на наш Пешев. Без гол и без точка. И той много го усуква но фактите остават железни. ЦСКА е не само 48-ми в "профсъюзния турнир" но и най-слабо класиралия се тим въобще от всички участвали в групите на ШЛ и ЛЕ. Общо на 80-то място. Разбира се, това че сме пред тях там едва ли топли освен за подгряване на форумните страсти който и да е левскар. Но е хубаво когато пишем, че завоюваната в последния момент евроквота на сините пак щяла някой да "забавлява" в Европа, да видим абакалъм като какви са очакванията за вицешампиона там. Или вече напълно ги отписахте.
Минавам на вътрешния фронт. След равенството в 25 кръг на Локо Сф у дома с Миньор, Иво Тонев заяви, че предвид тежката серия която им предстои и с оглед на слабата форма може и да опущят не само титлата която по него време беше реална цел но и евроквотата и то за сметка на безнадеждно изоставащия тогава Левски. Веднага пуснах за коментар тези негови пророчески думи. Под мотото, че накрая сините могат да изпреварят софжелезничарите каквото и да означава това. Естествено последва присмех, че съм се замечтал за титла. Разбира се колкото и да ми се иска и колкото и тука да размахваме реално, предполагам всеки от нас е зачеркнал златните медали още след 9 кръг. Когато Левски имаше 10т. и изоставаше от първия с 15. Та, у дома, сините се провалиха тотално. Загубиха срещу преките конкуренти 16 от възможните 18т. Паднаха на Герена от отбори за които победата си остава историческа и трябва сигурно поколения да се сменят за да доживеят отново туй чудо. Като прибавим отрицателния баланс с най-големия опонент и класиране зад него, третото място е жив резил. Приключвам, мене толкова не ме боли, че не сме първи. М.г. с игра която едва ли се различава кой знае колко от сегашната бяхме шампиони. Лошото е, че отборът след смяната на Кокала с мизерни изключения продължи с непостоянството и направо първо измъчи и после почти прогони изцяло публиката от стадиона.
Така просто не може да продължава. За съжаление и аз като Кале не вижда реалните основания за положителна промяна. Но, да цитирам древните гърци, "надеждата умира последна".

Редактирано от - Dokich на 17/5/2010 г/ 10:02:23

17 Май 2010 10:32
Dokich, железен коментар! Моите почитания! tvirem, с теб съм!
Много ми е чудно на какво отгоре се подиграват на Левски някои хора за евроуспехите ни. Ние сме най-успелия български отбор в Европа, след закриването на оказнионните магазини, корекомите и специалното производство в България.
Както и друг път съм казвал - ако ние сме евро..., то те са просто селски.....
Само Левски! И пак Лавината ще гази из обединена Европа. Други се живеят в далечното светло социалистическо централно армейско минало в клубна обстановка.
17 Май 2010 10:38
.
17 Май 2010 10:40
Докич, ние ходим на стадиона или гледаме играта то ТВ и после си хортуваме.Обаче да уверят не кой да е а адвокат, че по средата на състезанията може да продаде каре играчи и той да ги прати на място без адрес -хайде холан, да си плюем в пазвите.Погледнете какви се вършеха и в ЦСКА, да не коментирам аз.
Както и да анализирате игрите на първите 5-6 отбора винаги се набива на очи непокизъм на футболистите, защото те знаят какъв ще е резултата.
Ето и Димитър Бербатов го казва в прав текст.Какво още да се изтъкне като доводи та феновете поне да се замислят?
***Бербатов заяви, че българското първенство му изглежда и смешно, и мутренско. "То върви и в двете посоки. Обаче кой е виновен за тази работа. Знам ли и аз? Не съм запознат много с тези неща, но в бъдеще мисля да се запозная отблизо.***
17 Май 2010 11:01
Ve, моите почитания.
Rince, за тях производство на теории за световната конспирация, идеологеми, мантри, дрън-дрън ярина на мах и съответното, последващо опровержение не им пречи ни най-малко. Я е дошъл Ясен Петров треньор и одма, отсега се знае кой е с
Tvirem, наистина казанското каре си остава ненадминат връх и то не мога се сетя и изброя точно в колко отношения.
17 Май 2010 11:02
Сега вече чакаме световното в ЮАР. Където са един час след нас и е зима.
Започнаха ударите под и над кръста. Англичаните пуснаха мръсна игра. Тази седмица ще я използвам за да си избера един отбор от Африка, за който да държа.
17 Май 2010 11:26
какво оживление колко малко му трябва на човек за да е щастлив
17 Май 2010 11:26
Ами честито на Левски. Незнам, може би гонзо е в основата на това да задържи отбора не само от разпадане, но и до "ЛЕ", или повече мъни, или друго. Но както и да е, мястото осигуряващо влизането в предверите на Европа си е факт. Бе то и ние не сме цвете за мирисане , ама и наш'то място си е факт. Наесен ми се струва, че всинца ще се червиме, дано не съм прав, но "се ла ви".
А една партенка се пусна вчера на "Каменица ФЕНкупа 2010", че Гигов щял да поеме ЦСКА Според мен е много малко вероятно, просто непроверен слух, но знае ли човек
Едва ли ще се откаже от перачницата Локо
17 Май 2010 11:31
Rince, прогнозата ми за 0 т. 0 г. и т.н нули до кая си беше съвсем реална и незнаам защо я определяш като идиотия Ако в паниката по опазване на мястото в серия А, Лацио не беше решил да раздава благотворително точки с нанастия си отбор прогнозата се сбадваше на 100% Не ми достигнаха някакви си 30-40 минути ако се не лъжа

Редактирано от - peshew на 17/5/2010 г/ 11:32:26

17 Май 2010 11:31
peshew, радвам се, че нашето оживление те прави щастлив. С това само доказваш това, в което те подозирах от самото начало - че си голям хуманист.
17 Май 2010 11:36
Ловец, тая приказка за Гигов и ЦСКА тук пръв преди време май Твирем я лансира, после и медиите я подеха и дори го питаха в прав текс, тогава Гигов отричаше, сега остава да видим кое как , но пак ще кажа ако се откаже от Локото в скоро време ще ги отпишем съвсем като отбор
17 Май 2010 11:37
Пешев, нали го знаеш това за "Колко малко му трябва на човек да е щастлив".
Прибира се мъжът в къщи призори, а жената го пита: "Къде беше досега". "Ами играхме карти и докато не бихме не си тръгнах, колко малко му трябва на човек да е щастлив" Следващата вечер, пак така с отговор "Запих се с приятели, та до сега..., но колко малко му трябва на човек да е щастлив" На другата нощ, обаче жената се прибира рано сутринта, а той: "Къде беше" Тя:
"Ами бях при комшията, неговия е само с един сантиметър по-дълъг от твоя, но колко малко му трябва на човек да е щастлив"
17 Май 2010 11:41
17 Май 2010 12:03
Peshew, как го четеш форума та си теглиш коренно противоположни на очевадни и единодушни мнения за провален син сезон Направо съм потресен , че си Фанал поне поинта на смешката дето я пусна Lowec
17 Май 2010 12:11
.
17 Май 2010 12:13
.
17 Май 2010 13:04
Честито на магическото трио Борат, Баджак & Гондзо!
Надавам се в предвид на постигнатите резултати то да остане непокътнато и да доразвие потенциала си!
17 Май 2010 13:14
(снимка: натиснете тук)
17 Май 2010 13:31
Ловецо, от одавна не бях виждал ЛАДА и то синя!Ако не се лъжа тая фенка на Монтана е снимана пред магазина на мототехника по онова време.Сега какво е на този адрес?
17 Май 2010 13:35
Lowec, ти ли и го подари?
Относно магическото в очите на сержанта Иуия трио - без да имам претенций да съм фен на Батков, дори напротив, искам да кажа на армеецааа, че Батков е несравнимо по-високо ниво от пернишките мутри и боклукчий. За Баждеков и неговите способности ще кажа само една дума: Гарибов. Така че сержанта може да си запази евтинките казармени остроумия за ценителите със зелени чорапки.
А за 3-то място и възможността за участие в ЛЕ трябва да изпратим благодарствено писмо до "Надежда". Сега очквам включване от кочината с горе-долу следното послание: "Левски" договори с Гигов схемата, която беше договорил с Божков - това ще е поредното доказателство, че за простотията почивен ден няма.
17 Май 2010 13:53
Преди малко научих , че имало отбор в Турция с името Касъмпаша.Вътрешно се ядосах много на себе си, че не съм го чувал, а уж се интересувам от футбол.Да са живи и здрави най-добрите играчи на Левски , че отиват там, за да мога и аз да го науча името на този отбор - Касъмпаша.
17 Май 2010 14:06
заУсукан, не се усуквай повече ами кажи направо, от теб ли беха цветята с благодарствената бележка дето сабален ги връчиха на Борат! Похвално е!Така требе, за да може и следващата година Борат пак да е на
несравнимо по-високо ниво от пернишките мутри и боклукчий
и да води коридата, а тя да е радост и извор на самочуствие на прохождащите във футбола нации.
Така че хвала ти за подкрепата която даваш за светата троица и не да не забравяме- Борат Баджак & Гондзьо- forever and ever!
17 Май 2010 14:15
за да мога и аз да го науча името на този отбор - Касъмпаша.

Ами как ще го научиш, като ушанките ви пълни с имена на грандове от Чечения, Дагестан, Тюркестан...Кой не знае Анжи, Махалачатка, Владикавказ [/b]
17 Май 2010 14:31
***

Редактирано от - sybil на 17/5/2010 г/ 17:20:12

17 Май 2010 14:38
Съжалявам за вида на постинга, това е когато човек използува Интернет Експлорер.

Сега опитвам от FireFox.

Искам само да постна един линк за един велик човек, направил много за музиката. Знам че няма директна връзка с новите екипи на Левски (да са им честити) но повечето от нас са го слушали години наред. Той се е поминал вчера сутринта. Рони Джеймз Дио:

Натиснете тук

Колко скромен за човек с неговите постижения.



Натиснете тук
Натиснете тук
Натиснете тук

Почивай в мир Рони!

R.I.P.
17 Май 2010 14:47
John Yossarian
R.I.P Ronie!
17 Май 2010 14:53
Що бе Твиреме, фенката си е фенка Обаче и на фона на синя Лада си е перфектно, нали
17 Май 2010 14:57
магазина на мототехника по онова време.Сега какво е на този адрес?

Пак магазини, само че тук вече не се продават коли, всякакви боклуци, които ги има по Мол-овете
17 Май 2010 15:23
Lowec, ти ли и го подари?

Не подарявам нещо, което го нямам, като атрибут
17 Май 2010 15:34
А НИЕ, със сини Лади не се занимаваме, не носят сполука
Само с "цървени" е истината: (снимка: натиснете тук)
17 Май 2010 15:39
R.I.P. Ronnie James Dio Натиснете тук
17 Май 2010 15:43
Извинявам се за офтопика.
Йосарян, Зайко
Рони Джеймс Дио...Той изкачи сребърната планина и докосна дъгата. Познаваше и рая, и ада. Беше влюбен в жената от езерото с очи като дъга. Страхуваше се да не падне от ръба на света и затова търсеше знака на южния кръст. Той беше последният в редицата, но неговите очи видяха много неща: светлината и дъгата в тъмнината; древния Египет, окован в окови; магьосника, който построи кула, за да достигне звездите...Той пееше за децата в Африка и неговата музика беше неговият автопортрет. Long Live Rock’n’Roll беше неговият девиз и затова беше и си остана The King of Rock And Roll.Искаше да умре млад и сигурно се чувства щастлив там, където е в момента.But... Stll I’m Sad!
Натиснете тук
17 Май 2010 17:08
Сержант, ясно ми е, че можеш да четеш и пишеш. Ясно ми е също, че изобщо не можеш да вникнеш в това, което четеш и пишеш. Ясно ми е, че така ви учат - да сте истински армейци. Но и на теб трябва да ти е ясно, че едно и също нещо няма да ти го разяснявам по няколко пъти. Форума не е казарма, сорррри!
17 Май 2010 18:29
David, много добре казано!!!

I am sad too.......
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД