:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 465
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ВОЛЕЙБОЛ

Шестима бразилци са аут срещу България

Кадрови проблеми изпитва 8-кратният победител в Световната лига Бразилия преди мачовете срещу българския национален отбор от първия уикенд на най-комерсиалния волейболен турнир този сезон. Двата тима откриват борбата в гр. "А" утре вечер в Юберландия, а вторият мач помежду им е 24 часа по-късно, отново в зала "Сабазиньо".

И за двата двубоя селекционерът на бразилците Бернардо Резенде няма да може да разчита на трима от най-добрите си волейболисти - либерото Сарджо Сантош е с контузия в кръста, централният блокировач Едер Карбонера изпитва болки в таза, а посрещачът Жоао Пауло Тавареш е с усукан глезен. Освен това Бернардиньо смята, че суперзвездите Жиба, Родригао и Данте Амарал не са във форма, и вероятно ще ги остави на резервната скамейка.

"Няма да сме с най-добрия отбор и това ще ни създаде проблеми, понеже България е може би най-силният съперник, който можеше де срещнем в предварителните групи - заяви Резенде. - Българите играха приятелски мачове в Аржентина и със сигурност са в по-добър ритъм от нас. Въпреки това мога да уверя всички, че ще се противопоставим с всички сили на България."

Вероятната стартова шесторка, срещу която ще се изправят утре нашите, е: Бруно Резенде (разпределител), Леандро Висото (диагонал), Мурильо Ендрес, Тиаго Алвеш (посрещачи), Сидао, Лукаш Сааткамп (центрове) и Марио Жуниор (либеро).
4
1185
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
03 Юни 2010 08:34
Прах в очите и замазване на положението - няма какво да се лъжем - бразилците ще са на 100 %, както винаги пред своя публика. Нашата цел е да вземем един мач и трябва да го направим. Във Варна вече ще е друго.
03 Юни 2010 10:29
Дано ни потръгне сервизът, че ако оставим бразилците да си правят комбинациите ще ни разнищят! Мачът в никакъв случай няма да е лесен, но имаме своите шансове да изненадаме бразилците!
03 Юни 2010 10:42
от колко часа са мачовете и ще ги дават ли по българска телевизия
03 Юни 2010 16:52
15:25 по Канал 1 на БНТ на 4 и 5 юни.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД