:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 183
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Капитанът на световните шампиони отива в ОАЕ

Бориело и Роси отпаднаха от състава на Италия
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Капитанът Фабио Канаваро и останалите италиански национали тренират преди контролата днес срещу Мексико. Преди да отпътуват за Южна Африка, световните шампиони ще играят и с Швейцария в събота.
Капитанът на световния шампион Италия - Фабио Канаваро, пренебрегна офертите на няколко клуба в родината си и отива да играе в ОАЕ. Бранителят на "Ювентус" подписа договор с "Ал Ахли" за 2 години. Носителят на "Златната топка" за 2006 г. преминава в арабския клуб като свободен агент. В "Ал Ахли" Канаваро може да се събере с мениджъра на "Тотнъм" Хари Реднап, който също има сериозна оферта от арабите. Фабио имаше сериозни предложения от "Милан" и "Парма", но реши да играе на по-ниско ниво.

В същото време в лагера на "адзурите" си отдъхнаха, след като се разбра, че травмата на халфа Мауро Каморанези не е тежка и до дни той ще може да тренира наравно с останалите. Футболистът на "Ювентус" нарани лявото си коляно на тренировка. Лекарят на тима - проф. Енрико Кастелаци, побърза да разсее спекулациите, като обяви, че менискусът на играча не е пострадал.

Не толкова радостни новини получиха други от тима, след като селекционерът Марчело Липи определи окончателния състав, който ще пътува за ЮАР. В него изненадващо не попаднаха двама нападатели - Джузепе Роси от "Виляреал" и Марко Бориело от "Милан". Двамата се присъединиха към освободените по-рано Фабио Гросо и Андреа Кандрева от "Ювентус". От групата отпаднаха също вратарят на "Палермо" Салваторе Сиригу, съотборникът му Матиа Касани и Андреа Косу от "Каляри".

Така за Южна Африка ще пътуват някои футболисти, чиито качества бяха подложени на съмнения като Джампало Пацини от "Сампдория" и Фабио Куалярела от "Наполи".
1044
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД