:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,497
Активни 143
Страници 24,131
За един ден 1,302,066

понеделник

КРИМИДРАМА, ПРЕМИЕРА
Дони Браско
Агентът на ФБР под прикритие Джо Пистоне (в ролята Джони Деп) се внедрява сред нюйоркската мафия. Филмът предлага реалистичен и безкомпромисен поглед към мафиотския живот, който е доста различен от този на Скорсезе. Зрителите ще се насладят на убедителната игра на невероятния Пачино в ролята на жесток главорез, който обаче цени другарството и лоялността. С добре написан сценарий, изпълнен от чудесни актьори в колоритни роли, филмът успява да разчупи канона в гангстерското кино.
Режисьор е Майк Нюъл. Участват Ал Пачино, Джони Деп, Майкъл Мадсън, Бруно Кърби и др. САЩ, 1997 г.
HBO, 20.00
УЖАСИ
Фреди срещу Джейсън
"Фреди срещу Джейсън" е осмият филм от поредицата "Кошмари на Елм Стрийт". Двамата култови герои на ужасите Фреди Крюгер и Джейсън Вурхийс най-после се срещат на една сцена. Фреди замисля план, в който Джейсън трябва да продължи неговата работа да тормози тийнейджърите по улица "Елм". В началото всичко потръгва добре, докато Джейсън не осъзнава, че е бил измамен от "господаря на сънищата". Придружени от оцелелите тийнейджъри, Джейсън и Фреди се срещат на Кристъл Лейк за финалната битка лице в лице.
Режисьор е Рони Ю. Участват Робърт Енглънд, Кен Кирзингър, Моника Кийна и др. САЩ, 2003 г.
AXN, 22.05
ДРАМА
Железопътен романс
Това е една романтична история за съдбата, вярата, любовта и чудесата. Обстоятелствата налагат на главния герой да пренощува в откачен железопътен вагон. Когато се събужда, той с изненада открива, че се движи. Това пътешествие ще се окаже съдбовно, защото така ще открие голямата си любов и истинското щастие. Алексей и Вера се срещат отново след 10-годишна раздяла в най-подходящото за чудеса време - в навечерието на Нова година. Филмът "Железопътен романс" получи наградата на община Пловдив на "Златната ракла-2003 г.".
Режисьор е Иван Соловьов. В ролите са Олга Будина, Егор Бероев, Леонид Куравльов, Нина Гребешкова, Александър Семчев, Анна Воронова и др. Русия, 2003 г.
КАНАЛ 1, 22.30
ТРИЛЪР
Свърталище на чудовища
"Свърталище на чудовища" може да се квалифицира като черна комедия. Филмът е изява на черния хумор и остроумните диалози. На това се дължи и лесното възприемане на сюжета, което го прави забавен и лек. Той е изграден от три стилистични нива, има три времеви фази - първата от тях е реалността (цветна), следва втората, състояща се от съдебните досиета на чудовищата, също дадени в цветни изображения, но с различна взаимовръзка, и накрая интуицията на Жак Даниел, представена в черно-бял план.
Режисьор е Мишел Полет. Участват Сердж Дюпир, Маша Гренон, Таня Контояни и др. Канада, 1997 г.
ДИЕМА 2, 23.00
ЕКШЪН
Заложници
През последния си работен ден в гимназията "Хамилтън Хай" учителят Сам Декър дежури при наказаните ученици, задържани след часовете. Никой не знае, че скоро гимназията ще стане истинско бойно поле. Убийци, въоръжени до зъби, решават да използват училището като щаб за организиране на обир. Сам и децата се обединяват срещу гангстерите и провалят иначе перфектния план на бандитите. Те разкриват зловеща конспирация, която е проникнала до най-високо правителствено ниво. Сега гимназия "Хамилтън Хай" има час по оцеляване.
Режисьор е Сидни Дж. Фюри. Участват Долф Лундгрен, Алекс Карзис, Ката Добо и др. САЩ, 2003 г.
ДИЕМА ЕКСТРА, 22.00
ДРАМА
Видеопоколение
Мартин е пренебрегван от родителите си, които са твърде заети с правенето на кариера. Той намира спасение в измисления свят на видеоигрите, където всичко е лесно. Един ден баща му го снабдява с нова игра, която може да допълва със свои герои и действия. Мартин решава да използва като герои своите съседи. От този ден нататък момчето е хванато в смъртоносна игра, при която е невъзможно да разграничи истинския от виртуалния свят"
Франция, 2000 г., Режисьор е Антоан Лоренци. Участват Серж Аведекиан, Лоран Маслиа, Жан Топар и др. Франция, 2000 г.
ЕВРОКОМ, 21.30
919
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД