:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 103
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Българите

Иван Стоянов и Иванов Иванов играха по 90 мин. при поражението на своя тим "Алания" (Владикавказ) с 0:3 от "Локомотив" (Москва) в мач от 13-ия кръг на първенството на Русия. След този мач "Локомотив" се изкачи на 5-о място във временното класиране с 21 т., а Алания остава на 13-о с 12 т.



Бившият

младежки национал Александър Младенов разтрогна договора си с "Краснодар". Българинът премина в тима от I лига на Русия през зимата, но изигра едва 4 мача, като само в един от тях бе титуляр.



Българският

вратар Михаил Иванов ще пази с номер едно през новия сезон в Сиена, съобщи сайтът на италианския клуб. Тимът на нашия ще се подвизава през тази кампания в "Серия Б", където изпадна. Конкурент на Иванов за титулярното място ще бъде Стефано Копола, който получи №33.



До 2 дни

Марио Балоталети трябва да бъде играч на "Манчестър Сити", обявиха от английския клуб. Трансферната сума, която клубът на играча - "Интер", ще получи, е 35 млн. евро. Самият нападател ще подпише договор за 5 години, като заплатата му ще бъде 4.5 млн. евро на сезон.



"Селтик"

постигна първа победа на предсезонното си американско турне, след като се наложи с 2:1 над "Сиатъл Саундърс". След загубите с 0:1 от "Филаделфия Юнион" и с 1:3 от "Манчестър Юн" "детелините" записаха успех в третия си мач с голове на Йоргос Самарас и Патрик Маккорт.



"Аякс"

прави всичко възможно да задържи Мартин Йол начело на отбора, съобщиха от холандския клуб. Специалистът получи оферта от "Фулъм", където трябва да замени преминалия в "Ливърпул" Рой Ходжсън.
1431
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД