:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,504
Активни 141
Страници 24,138
За един ден 1,302,066

"Ролс-Ройс Фантом" представен у нас

"Ролс-Ройс" отметна и българска премиера. Две царски машини бяха показани пред журналисти в Националния исторически дворец в понеделник. После два дни достъп до тях имаше потенциалната клиентела. Цените им са около 400 000 евро, но пък срещу тях се продава не просто кола, а символ на изисканост, авторитет и богатство.

Последният "Ролс-Ройс" е разработка на БМВ, макар че в стилово отношение се придържа към особеностите на британските дворцови легенди. Лимузината се задвижва от 12-цилиндров двигател с обем 6,75 л и мощност 460 к. с. Максималната му скорост е 240 км/ч., а ускорението 0-100 е за 5,9 сек. Макар и с консервативен облик, лимузината е натъпкана с ред авангардни технологии. Купето е алуминиево, скоростната кутия е автоматична, с 6 предавки, безопасността и комфортът са на най-високото възможно ниво. Българската премиера на "Фантом" е част от източноевропейско пътуващо шоу, организирано от БМВ.
887
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД