:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,508
Активни 142
Страници 24,142
За един ден 1,302,066

Алонсо се заяде с Кими заради победите му

"Макларън" ще освободи Монтоя за сметка на тест-пилот
Снимка: РОЙТЕРС
Новият шампион Фернандо Алонсо (Исп, "Рено") влезе в словесна битка с основния си конкурент Кими Райконен (Фин, "Макларън") часове преди края на сезона във Формула 1. Отношенията помежду им се изостриха от битката за титлата при конструкторите, която ще се реши в неделя за Голямата награда на Китай. "Рено" води с 2 точки пред французите.

Алонсо заяви, че няма какво повече да доказва, след като е станал шампион с втората най-бърза кола. Той изстреля репликата на въпрос дали не се притеснява, че Кими може да го бие по победи. В момента финландецът е със 7, а испанецът с 6. "Макларън" е много по-силен, затова съм повече от щастлив. Не ме интересуват 7-те победи през сезона, целта ми е да съм шампион, дори това да е без нито един спечелен кръг", заяви испанецът.

На свободните тренировки на пистата "Шанхай" обаче "Макларън" даде заявка за победа, след като тест-пилотът Педро де ла Роса бе по-бърз с 1,8 сек. от всички останали в първата сесия, във втората отново даде най-добър резултат. Райконен бе с второ време следобед. Де ла Роса дори може да измести Хуан Пабло Монтоя (Кол) от титулярното място в тима на "сребърните стрели". "Макларън" е готов да плати неустойката по договора с колумбиеца от 10 млн. долара и да го освободи.

Дженсън Бътън от БАР вероятно ще пропусне старта в неделя, който е негов щ100 във F1. Той продължава да страда от хранително натравяне. "Много съм зле. Карам само на вода и се чувствам прочистен", заяви британецът.

Синът на бившия световен Кеке Розберг (Фин) пък е на път да стане пилот на "Уилямс". Решението за бъдещето на Нико ще се вземе следващия месец.
671
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД