:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА глобява за 3-и път вратаря Хмарук

Половината национали в тима се върнаха контузени
Вратарят Евгени Хмарук ще бъде отново глобен от ЦСКА и това ще му е последното наказание преди раздялата му с клуба.

Молдовецът прояви вироглавост, която този път ще му излезе скъпо - не се върна навреме от световните квалификации с националния си отбор. Футболистът стигнал дори по-далеч, като изобщо не си дал труда да съобщи на някого в ЦСКА за закъснението. Провинението на Хмарук е с още едно утежняващо вината обстоятелство. Преди да замине към Молдова, той не тренирал 3 дни при "армейците", тъй като се оплаквал от травма. Това не му попречило да пази цял мач при 0:1 от Норвегия. При 1:2 от Италия в Лече той остана резерва.

Треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич заяви, че ще отнесе случая до управителния съвет на клуба. Вратарят вече бе глобяван 2 пъти, което спомогна той да загуби титулярното си място. Първият път бе заради отказа на Хмарук да загрява преди гостуване на "Беласица", след като научил, че е резерва. Молдовецът коментира тази санкция пред медиите без разрешение от клуба и това му навлече още едно наказание.

Закъснението на Хмарук ще му коства в най-лошия случай дисциплинарно уволнение, а в най-добрия - освобождаване след края на договора му през декември.

Йешич има главоболия и с повечето от останалите си национали. Най-тежко е положението на словака Радослав Забавник, който се прибра със сериозна контузия на глезена след 0:0 с Русия. Босненецът Сергей Якирович също чувства болки след 0:1 от Сърбия и Черна гора, както и Валентин Илиев, ударен при 1:1 с Малта. Заради проблемите ЦСКА помоли БФС да не вика играчи за контролата на националите с Мексико в САЩ през ноември.

Срещу "Берое" може да дебютира Александър Младенов, чиято "жълта" карта бе получена вчера в БФС.
2435
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД