:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 452
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Майкъл Джексън
Биг бендът на БНР

отбеляза 50-годишнината си с концерт в I студио на националното радио. Зад диригентския пулт освен титуляра Янко Миладинов, който ръководи оркестъра от 1998-а, застанаха и джазмените Милчо Левиев и Антони Дончев. Основната дейност на Биг бенда на БНР е да реализира записи за музикалния фонд на радиото. От началото на създаването му през 1960 г. до днес е записал над 1000 поп и джаз пиеси от наши и чужди автори. В продължение на 35 г. ръководител на състава бе Вили Казасян (1934-2008).



Братята на Майкъл Джексън

ще почетат покойния Крал на попа с линия облекла, която ще пуснат на пазара през следващата година, съобщи Контактмюзик. Колекцията включва мъжки и дамски тениски, обувки, аксесоари и копия на якетата, носени от Джако в клиповете Thriller и Beat It. Дрехите ще бъдат продавани в магазини като "Ърбън Аутфитърс" и "Китсън", както и на сайта http://www.j5collection.com. Братята на Майкъл - Джаки, Тито, Джърмейн, Марлон и Ранди, работят над линията облекла от юли 2009 г.



Харисън Форд

разкри, че Лукас и Спилбърг подготвят пета част на "Индиана Джоунс". "Говорили сме за проекта и ако тримата постигнем съгласие, с удоволствие ще изиграя ролята на Инди в петия филм", споделя 68-годишният актьор. Неотдавна се появиха публикации, че Форд се опитва да "примами" Шон Конъри, който реши да се оттегли от киното, да участва отново в приключенската поредица.
994
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД