:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 489
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сайт за кръшкачи набира популярност

"Животът е прекалено кратък - позволи си една афера!" Това е мотото на най-популярната американска интернет страница за изневери Ашли Медисън, съобщава "Дойче веле". На всеки 11 секунди на сайта се регистрира по един нов "кръшкач". Социалната мрежа помага на семейни мъже и жени да намерят подходящ партньор за изневяра. Докато американските медии обсъждаха и критикуваха темата, броят на регистрираните потребители се изстреля над 7 милиона.

Хора от 9 страни се радват на услугите, предлагани от онлайн портала. "Ние сме най-бързо развиващата се социална мрежа след "Фейсбук", казва изпълнителният директор за Европа Константин Дитрих. През последните месеци Ашли Медисън се опита да завладее и сърцата на неверните съпрузи в Германия, Австрия и Швейцария. Разбира се, в тези страни има и други интернет страници, които сватосват женени. Това обаче е първият сайт, който открито ще рекламира услугите си по телевизията.

До средата на 70-те в много страни се смята за престъпление да посредничиш при кръшкане. Днес това вече е изключително доходоносен бизнес. За всеки осъществен контакт потребителите на Ашли Медисън плащат 49 евро. Печалбата на интернет портала е нараснала пет пъти за последните две години, а през 2010 г. се очаква да достигне 45 милиона евро.

"В бизнеса с кръшкачите има отлични преспективи", допълва Дитрих. "Статистиките сочат, че половината от германците изневеряват. Ние смятаме, че числото е много по-голямо."
1222
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД