:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 257
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

От днес ограничения в София за визитата на Путин

Паркирането в центъра на София ще бъде силно ограничено днес и утре заради посещението на руския премиер Владимир Путин, съобщиха от МВР. Путин пристига в събота, но заради съображения за сигурност ограниченията се въвеждат от петък. Руският премиер и българският му колега Бойко Борисов ще обсъждат енергийните проекти "Белене" и "Южен поток".

От 18 ч. днес до отпътуването на делегацията се забранява спирането и паркирането на автомобили, закриват се синята зона и служебният абонамент по улиците "Ген. Йосиф Гурко" от ул. "Г.С. Раковски" до ул. "Леге", по ул."Александър Батенберг" от ул. "Ген. Йосиф Гурко" до бул. "Цар Освободител", по ул. "Дякон Игнатий" от ул. "Ген. Йосиф Гурко" до бул. "Цар Освободител" и по ул. "Дякон Игнатий" - служебен абонамент на паркинга на Министерството на транспорта.

От 7 ч. в събота до отпътуването на делегацията се забранява спирането и паркирането на автомобили по локалните платна на бул. "Цариградско шосе" от бул. "Брюксел" до "Орлов мост" (двустранно), локалното платно на бул. "Цар Освободител" от площад "Орлов мост" до бул. "Васил Левски", паркингите на Националния стадион "Васил Левски" - пред централния вход и при сектор "Г" и площадите "Народно събрание", "Княз Александър I", "Атанас Буров" и "Независимост".

ОЧАКВАНИЯ

Външният министър Николай Младенов се надява по време на предстоящото посещение на руския премиер Владимир Путин да се обсъди включването на български компании в проекти на руския пазар. Преди всичко в хранително-вкусовата индустрия и строителството на инфраструктура. По време на работното посещение на Путин се очаква да се подпише споразумението между "Газпром" и Българския енергиен холдинг за съвместна компания, която да изгради българската отсечка от газопровода "Южен поток".
4
1872
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
11 Ноември 2010 19:55
По темата - Блогът на Генек

12 Ноември 2010 08:55
аз не мога да разбера - като знаят какъв пиклив град с почти нулева пропускателна способност и безалтернативни булеварди е София, защо аджеба трябва всеки такъв гост да го набиват в центъра?! Как слезне от самолета, качват го на хеликоптер и - кеф ти Хисаря, кеф ти Боровец, Пампорово - що трябва да блокират цял град заради едно посещение? Какво ще види в центъра на София - сталинския барок на ларгото ли?!


ай сиктир - аман вече!!
12 Ноември 2010 09:07
Какво ще види в центъра на София - сталинския барок на ларгото ли?!

Все едно там, откъдето иде си нямат такова...ама по - големшко
12 Ноември 2010 11:57
Бе, Я от кога се повтарям, визитите на държавни глаBи, международни делегации, па даже и посолствата да се изместят в Търново.
Направо на Царевец да ги правят такива срещи и една площадка за хелокоптери да се направи там и това е. Така де.
Не да ми пишат ингелизите в в английската енциклопедия и английските колонии, че България е страна на 100г.

Редактирано от - Kotka на 12/11/2010 г/ 12:32:13

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД