:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Двама български

национали, играещи в английски клубове, ще започнат тренировки до 2 седмици след дълго лечение на травми. Капитанът на държавния тим и "Астън Вила" Стилиян Петров трябва да се включи в подготовката на отбора по Коледа, близо месец преди първоначалната дата, определена от лекарите. Мениджърът на "Вила" Жерар Улие посочи като причина за бързото лечение огромната воля на Петров и го определи като нужния играч за тима с лидерски качества. Александър Тунчев вече прави бегови занимания в "Лестър", като скоро се очаква да почне да възвръща игрови ритъм в мачове за дублиращия отбор. Треньорът му Свен Горан Ериксон обяви, че защитникът ще се появи в официален мач малко преди Нова година или в началото на януари. Тунчев претърпя няколко операции на коленете и от януари 2009 г. досега е играл само 2 мача.



Намаляха

шансовете на Красимир Балъков да стане треньор на "Щутгарт", след като германската преса информира, че най-вероятно Бруно Лабадия ще замени временния наставник на тима Йенс Келер. Спортният директор на клуба Фреди Бобич обяви, че решението ще се вземе идната седмица.



Еквадорският

национал Феликс Борха (27 г.) прекрати по взаимно съгласие договора си с германския елитен "Майнц 05" и ще продължи кариерата си в мексиканския "Пуебла". Нападателят не е изиграл нито един мач от началото на сезона в Бундеслигата.



Роналдо

обяви, че ще сложи край на кариерата си в края на 2011 г., когато приключва следващият сезон в Бразилия. Тогава нападателят на "Коринтианс" ще бъде на 35 г. Решението му е подтикнато от многобройните контузии, причинени от наднорменото му тегло.



Вратарят

и капитан на "Реал" и националния тим на Испания Икер Касияс се снима в комедията "Извън играта". Той има епизодична роля, а в лентата участват още нападателят на "Бока Хуниорс" Мартин Палермо и президентът на "Валенсия" Мануел Йоренте.
714
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД