:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сър Алекс иска голове от Бербатов срещу "Арсенал"

В "Манчестър Юн" са събрани най-добрите футболисти в света, твърди българинът
Мениджърът на "Манчестър Юн" сър Алекс Фъргюсън даде знак на Димитър Бербатов, че ще му прости за многобройните пропуски срещу "Валенсия", ако вкара поне веднъж в домакинския мач с "Арсенал" в понеделник.

"Бербатов бе на върха срещу "Блекбърн". Надявам се, че вече наистина спечели на своя страна тези, които се съмняваха в него. Дано това му даде увереността да продължи да изразява себе си на терена по толкова красив начин. Той трябва в понеделник да накара критиците му да млъкнат завинаги", заяви Фъргюсън пред в. "Манчестър Ивнинг Нюз".

При победа "Юнайтед" ще получи добър аванс в битката за шампионска титла - ще изпревари сегашния лидер "Арсенал" с 2 т., като ще има и мач по-малко от лондончани.

Самият Бербатов изрази увереност, че "Манчестър Юн" ще спечели тази година първенството на Висшата лига. "Глупаво е да се твърди, че "Юнайтед" не е претендент за титлата. Който говори това, трябва да се чувства неудобно, защото при нас играят най-добрите футболисти в света", заяви Бербатов.



ЗАЛОЗИ

Австрийският букмейкър bet-at-home.com ще раздаде на своите играчи 1000 лв., ако Димитър Бербатов отбележи гол в дербито между "Манчестър Юн" и "Арсенал". Всеки заложил на мача ще участва в разпределението на 10 ваучера по 100 лв. "Червените дяволи" са фаворити в двубоя. Bet-at-home.com дава коефициент 1.95 за успех на "Юнайтед", победа на "Арсенал" се котира с 3.60, а хиксът - с 3.40.
5
935
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
10 Декември 2010 21:37
Няма нищо по-нормално от това, да се искат голове от Бербо
11 Декември 2010 11:18
това ще е зрелищен мач, който не трябва да се изпуска, но защо в понеделник от 22 часа, второто полувреме може да ми убегне
11 Декември 2010 14:14
Тотнъм-Челси и Маню-Арсенал тази седмица - хубави мачове.
Ливърпул са в Нюкасъл и дано не направим дебюта на Пардю перфектен.
11 Декември 2010 21:59
И кой са тия най-добри футболисти в света, дето според Бербатов играели в МанЮ? Аз лично не се сещам за нито един от Топ 10 в света за момента....
12 Декември 2010 11:25
Нюкасъл-Ливърпул 3:1
Надиграха ни заслужено. Летящ старт за Пардю, спечелиха всяка първа топка. Имаше засада при първия гол, но пък и за нас имаше миналата седмица - има ги тези работи. Много разколебани Шкртел и Киргиакос.
Чакаме двете големи дербита.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД