:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Купа на България

"Форд Мото-Пфое", 1/8-финал, днес, 13 ч.: "Малеш" (Микрево) - ЦСКА (съдия Н. Йорданов) (по PRO.BG)



"Славия"

ще привлече още двама нови футболисти след бразилеца Евертон Джилио - Том от "Локо" (Пд). Сърбинът Павле Попара се връща от румънския "Астра" (Плоещ), където премина през лятото, а другият е защитникът Мартин Сечков от "Академик" (Сф).



"Калиакра"

прекрати по взаимно съгласие договорите с 5-има футболисти - Мирослав Радев, Стоян Стефанов, Делчо Стоилов, Иван Здравков и Димитър Чечев.



Станаха

ясни контролите, които ще изиграе "Локо" (Пд) по време на лагера в испанския курорт Марбея (25 януари - 15 февруари). Пловдивчани ще играят в турнир с ЦСКА (Москва), "Спарта" (Прага) и "Шахтьор" (Донецк), а освен това ще имат мачове с "Йънг Бойс" (Швейц), полския "Арка", местния "Херес", а за последния съперник ще се избира между "Динамо" (Москва) и "Зенит".



Зинедин Зидан

и Марко Матераци си стиснаха ръцете след случайна среща помежду им в хотел в Милано. Двамата сътвориха паметен скандал на финала на Мондиал`06 между Италия и Франция, когато реплика на Матераци предизвика Зидан да удари с глава защитника на "адзурите". Двамата дълго не си говориха след това, а Зизу се отказа от футбола. "Това, което си казахме, си остава между нас. Говорех предимно аз, а накрая на разговора той подаде ръка, аз я стиснах, а той ме гледаше право в очите. Точно това исках и за мен бе страхотно", заяви Матераци.



Марчело Липи

е в заключителни преговори с украинската федерация да стане селекционер на националния отбор на страната. Проблемите идват от високите финансови изисквания на италианеца.
799
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД