:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Защитник на "Левски" е под въпрос за "Спортинг"

СНИМКА: LEVSKI.BG
Голмайсторът на "Левски" Гара Дембеле проведе вчера открит урок по физическо на 3 "А" клас от 38-о основно училище в София. Нападателят отговори на въпроси на децата, а след това им раздаде календари на отбора.
Още един футболист на "Левски" - Йордан Милиев, може да пропусне двубоя със "Спортинг" от групите на Лига Европа на 16 декември, стана ясно вчера. Защитникът вече близо месец играе с травма, която се е обострила по време на 1/8-финала за Купата на България срещу "Берое". Сега Милиев най-вероятно ще трябва да почива, което поставя нови проблеми в центъра на отбраната. Така там ще трябва да действат Иво Иванов и холандецът Сержиньо Грийн, който също имаше здравословни проблеми. Левият бранител Веселин Минев пък ще трябва да играе с шина на счупената си ръка, което допълнително усложнява положението в отбраната на "сините".

В същото време звездата на "Левски" Гара Дембеле обяви, че иска да продължи кариерата си в Англия. Знае се, че оттам го иска "Рединг". Очаква се двубоят срещу "Спортинг" да бъде решаващ за френския нападател, тъй като специално за него ще пристигнат емисари на доста западноевропейски клубове. От "Герена" засега са категорични, че не искат да се разделят с футболиста, но след скандала, който той забърка, след като бе хванат да кара пиян и с фалшива книжка, най-вероятно ще се стигне до трансфер. Причината е, че ако бъде образувано дело срещу Дембеле, съществува реална опасност той да влезе в затвора заради използване на фалшив документ.
58
1384
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
58
 Видими 
10 Декември 2010 19:41
Мачът със "Спортинг" така или иначе не може да помогне на "Левски" да се класира напред, така че ще е най-добре да се оставят контузените да се излекуват. Освен ако Батков не е закъсал толкова, че да разчита на парите, които се полагат за спечелените точки, което е доста вероятно. И това ще е и основния мотив за продажбата на Дембеле, а не толкова евентуално влизане в затвора. Видя се, че с фалшиви документи в България може да се управляват милиарди без да има сериозни последствия от това. Но дори и да не беше така, нормалното наказание би било условна присъда, колкото и да не им се иска на някои журналисти.
10 Декември 2010 19:55
Условна присъда за каране в ПИЯНО състояние и с ФАЛШИВ документ. Браво, Брависимо
Впрочем, дали пък трябва и това жестоко наказание да му се приложи
Едва ли, той е от отбора
10 Декември 2010 20:04
Някои още живеят във времената на народния съд и единственото наказание, коеот признават е "смрът да го е*а". Законите за тях, разбира се, нямат никакво значение. И как да бъде иначе, нали се оказа, че народните поговорки са всъщност техни цитати.

Редактирано от - sybil на 11/12/2010 г/ 00:03:05

10 Декември 2010 20:07
Дааа, Законите за тях не важат.
Значи, Народният съд е рекъл и отсекъл.
10 Декември 2010 20:51
Ловец, а по-леко с присъдите.
Ставийски и един депутат бяха осъдени условно за причиняване на смърт при ПТП в нетрезво състояние.
Все пак Гарата, слава Богу не е причинил ПТП.
10 Декември 2010 20:52
А и му е първо провинение.
10 Декември 2010 21:30
Звездата на "Левски" Гара Дембеле бе хванат да кара пиян в Студентския град. Вчера в 3.15 сутринта служители на МВР спрели за рутинна проверка кола. Оказало се, че е управлявана от французина, а след проверка било установено, че той шофира с 1.64 промила алкохол в кръвта си. Футболистът бил арестуван и откаран в VII РПУ, откъдето си тръгна около обяд.

По-късно от VII РПУ изтече информация, че Дембеле е разследван и за притежание на фалшива шофьорска книжка.

Преди години нападателят е бил арестуван във Франция със същото обвинение, но то не е доказано. Още по-преди Дембеле е бил арестуван и в Рим, където американска студентка го обвинила в изнасилване, но по-късно е оправдан и освободен.

Докога, Попе
10 Декември 2010 21:58
Бе прав е Ловеца бе, трябва да се направи нещо! Не може някакви негри да идват в България и пияни да газят населението, сред което има и стълбове на държавата.
Нека да го осъдят Гарата, но не 8, а само на седем години, това устройва правдолюбците във форума. Нали. Ловец? Седем години и да се конфискуват всичките снимки и клипове на Гара , защото той и в затвора ще ги стряска. Нали виждаме какво става с Гонзо XV - само да им се мерне, и се разтреперват, айсекюто им ги прави тревожни дори...
А защо ние не се плашим и не одумваме нито един играч, треньор или директор с петолъчка
10 Декември 2010 22:10
За мен Ловеца е прав.....не трябва да има значение кой си и какъв си. Карането в пияно състояние би трябвало да се тълкува като опит за убийство.
За съжаление Гарра-та може да го отнесе само защото не знае как да се оправя с полицаите ; ), а не защото сме станали по-принципни.
10 Декември 2010 22:15
Ловеца е прав, когато става въпрос за закони в бели държави, където закона е еднакъв за всички.В разградения двор България, нито ще накажат Гарата, нито пък ще изхвърлят отбора на цска от всички групи по футбол.
10 Декември 2010 22:22
Точно ако се спазват законите в България и са еднакви за всички Дембеле трябва да получи условна присъда. Защото законите са това което е гласувано от Народното Събрание като закон, а не от това какво му се иска на някой или какво друг смята за паравилно.



Колкото до централния спортен клуб на армията и неговото участие в "А" група - там няма нищо незаконно. Не че няма нарушения, но те не са на закони, защото футболното първенство не се урежда със закон, а правилник на БФС.
10 Декември 2010 22:25
По темата.
Как ми се иска поне веднъж, независимо от важността на мача да играят само напълно здрави. Това на инжекции, с шини, стиснали зъби и преодоляли болката, писна ми от тези героизми в мирно време.
За Дембеле а и за когото и да е, както винаги не съм си променил принципите. Да го наказват съгласно съответните разпоредби. От-до. Но да не се забравя, че му е първо провинение. То и 7 год., дет вика Драгой няма да удолетворят селективните праводолюбци.
Само ЛЕВСКИ, обичаме те!
10 Декември 2010 22:27
Драго, да го смятам ли това за оправдаване на нещо извършено, не само против Закона, но и касаещо реална опасност, или ....
Май не стана ясно, че завоалираното полуоправдаване, базирано на противопоставянето[/blue ] не е в полза никому.
Но: "Кой, както го разбира"
10 Декември 2010 22:31
Синьото в последните два реда е в повече, сорри, но не ми се редактира. Лягам си, че утре ставам много рано.
10 Декември 2010 22:42
Лягай, и аз ще лягам, че утре ще колим моя Спас. По-скоро един комшия ще го застреля, защото било по-хуманно
10 Декември 2010 23:36
Драгой, що не го вържете на релсите, да го прегази влака за Малеш?
11 Декември 2010 08:07
Драгой,
като е по-хуманно - що не помогнете някому?
Така и така се мъчат...
В тяхната рубрика съм дал едно линкче.
А за нас - САМО ЛЕВСКИ!
-------------------------------
Блогът на Генек

11 Декември 2010 09:42
попангелов,
в случая би трябвало да наблегнеш на смъртта, а не на птп-то. щото рабех причини птп навремето - потроши някакъв служебен автомобил (май опел астра беше).
-
и за мен е абсурд как може пиян пътен убиец да се отърве с условна присъда, но това е постановил независимият ни съд.
-
а гарра е диване. за шофиране без документи наказанието е глоба някаква. той вместо това взел, че си фалшифицирал книжка, та да може да отиде на по-високо наказание.
11 Декември 2010 10:03
Добро утро!
По повод вчерашния коментар на Докич, на който чак сега имам възможност да обърна внимание:
Първо, готов съм да вържа бас, че в крайното класиране, не знам кое място ще означава това, сме пред ЦСКА. Гонзо когато е бил на Герена, независимо за колко и като какъв винаги изпреварваме червените.
18.12.2009

Ако и това не може да опресни нечия къса памет, да вадя моливите и чертежите, както казва Великия Атлетико
11 Декември 2010 10:36
Зайко, похвала за ровичкането в архива. Само дето след загубата от Литекс напролет своевременно съм коригирал "прогнозата". Докато Пешев до 69 мин. на мача Лацио-Левски на 17.12. 2009 държеше, че сините в ЛЕ остават без гол, победа и дори точица.
Това е положението, мила ми Зайко.
11 Декември 2010 10:53
Докич, колко ли ти е било свито сърцето заради това, че като имаш навик да се изразяваш прогнозата ми висеше със страшна сила Това, че Лацио пусна кадетите попречи тя да се превърне в реалност
11 Декември 2010 10:59
Сега по темата или по точно култовата снимка към нея и текста под нея.СЕГА понякога са неотразими
Колко ли нагъл и тъпегьоз трябва да си за да поканиш един дето преди 2 дни го хванаха кьоркютюк пиян и с фалшива книжка за да изнася открит урок на деца от 3-ти клас. Вероятно малко зад него са касите с питиета които ще бъдат наредени като колчета и той ще им показва как се минава между тях без да ги събориш
Това може да бъде само активно мероприятие на Агента собственик орденоносец повеждайки кампания за спасяване на златната кокошка от пандиза. СРАМ!!!
11 Декември 2010 11:13
Пешев, точно за тебе, за форумният Бербатов и останалите неистово стискащи палци прогнозата да ти се сбъдне в пълния обем, написах часове преди мача. Цитирам по памет, смисълът 1:1: "Не ми пука, дали Лацио ще пуснат девическият отбор. Важното е да ги ударим" Ей това остава за историята, както и червеният фенер на ЛЕ който заслужено спечелихте.
11 Декември 2010 11:14
Пешев, хептен се разпищолихте.
Нищо лично ама хайде първо да се образува преписка, па да мине през прокуратурата, па съда да даде ход на делото...И като излезе присъдата - викайте, псувайте, протестирайте...
То още дело няма ама вие знаете, че нямало да влезе в затвора. Апропо - трябва ли? Законът предвижда ли и условна присъда в случая? Ама вие не читатели, вие писатели.
Стависки по същия този закон за непредумишлено убийство влезе ли в затвора? Хубаво, закона е калпав. Ми зяйте против законотворците тогава, а не предварително да квичите "Ама той е от "Левски" значи ще му се размине". Ако му се размине, то ще е защото закона го позволява.
А с онзи ваш хубавец, Гошо Димитров дето като се напиеше до делириум и смазваше жена си от бой с приклада на ловната си пушка какво правим? За него колко годинки? Ама други бяха времената, и пустия пагон все го отърваваше.
Това не помните, ама на свой ред да раздавате присъди сте петимни.
Дебелокожие. Да не кажа и повече.
11 Декември 2010 11:23
Peshew, и какво предлагаш ти? Гарра Дембеле да се скрие в миша дупка и дори да ви поиска прошка за гола при който Акуаро действа като първият футболист на планетата. В хронологичен ред, де. Станалото-станало. Имат думата съответни инстанции. Още повече, че той не само обясни простъпката си, за разлика от всички останали не тръгна да я замазва но и се извини на два пъти. Защото във футбола той ще остане, поне до момента е така, като машина за голове и като спорстмен който не се Фърля като заклан при всяко докосване. Останалото е от ден до пладне.
Ни най-малко не го оправдавам. Просто се опитвам да светна на селективните праводолюбци, че има и други г.т.
11 Декември 2010 11:31
Ееее, не!Пичове вие май наистина не схващате за какво става дума Не ме интересува дали е Гара, Маркиньос или Мболи, ама хич не ме интересува.Питах кой е този идиот дето кани на открит урок, пред деца от трети клас една пияна мотика.Ама нямал присъда и прочие глупости, като че ли незнаем как стоят нещата и сега ще се правим на ощипани моми .Дано не ми се случва, но ако на моето дете поканят такъв да му води открит урок, ще търся сметка на директора и даскала.
Има един куп спортисти дето си заслужава да бъдат поканени, но не и футболист хванат с алкохол и фалшиви документи.А, че това се прави с цел сигурно и на децата им е станало ясно
11 Декември 2010 11:47
Пешев, айде стига фалшив морал. Като те чете човек ще излезе, че е бил пиян пред децата - ама не е така, сам знаеш.
А че е пил предната/ по - предната вечер - е какво лошо? Не е бил пиян - залян в училището, а в свободното си време - негова си работа. За книжката и карането се разбрахме - едно на ръка закона е такъв в второ, айде да мине делото. Е, няколко дни преди този открит урок се напил. И? Ти не си ли се докарвал до 1.6? Да вземем да те ковнем на позорния стълб тогава, какво ще кажеш?
Ако ще говорим за пияници Майкъла и Джеки не са спирали от 82 - ра година, ама не ви пречи че през ден се пишат моралисти и поучават кое как е по вестниците - това как да го разбираме?
То не стига че подобни неща за децата вече съвсем не се правят (ако не друго, поне чрез известен футболист да се провокира малко от малко интереса им към спорта ), па и като станат търсите под вола теле. Верно няма нещо, дето да не можете/ искате да опорочите.
11 Декември 2010 11:49
Peshew, готов си за шеф на тричленка. Арабията. Ами по твоята логика, следствие, прокуратура, съд направо да ги разпускат.

Редактирано от - Dokich на 11/12/2010 г/ 11:51:16

11 Декември 2010 11:58
ясно!разбрах ви
11 Декември 2010 12:31
За мен беше истинско удоволствие да прочета строгите, но справедливи списувания на феновете. Кажи му, че е левскар, пък после давай както ти дойде, какво тук значат някакви си закони, съдебни прецеденти и т.н.! Това силно ми напомня на поведението на един литературен герой на Алеко.
11 Декември 2010 12:41
натиснете тук
Ха сега да видим кой е за закриване!?
11 Декември 2010 12:45
И тежката артилерия на родния печат подхвана шестият във временното класиране.
Натиснете тук
11 Декември 2010 12:58
Чудя се, дали днес в Микрево ще стане футболен празник?!
11 Декември 2010 13:02
Ще стане дерби....щом го няма Мболи
11 Декември 2010 13:09
***Колко ли нагъл и тъпегьоз трябва да си за да поканиш един дето преди 2 дни го хванаха кьоркютюк пиян и с фалшива книжка за да изнася открит урок на деца от 3-ти клас.***
Пешев, много е лесно да говориш за морални критерии, когато си скрит зад единият край на жицата. Обачеее ... Само преди дни изнесоха официални данни, че само в Добрич са разкрити 88, повтарям ОСЕМДЕСЕТ И ОСЕМ фалшиви дипломи представени пред КАТ за издаване на книжки.Толкова са хванати, а колко ли са минали???И книжки издадени на тази база не са ли и те фалшиви? Хайде покажи морал с някакви действия в родният ти град и ще имаш правото да да си съдник на прегрешения и в широк мащаб.
Нищо лично, Пешев, но ако ще сме моралисти, нека да сме истински, а не двуличници.
11 Декември 2010 13:10
Ами засега става дерби... Маркиньос е обезличен.
11 Декември 2010 13:36
Лайсна, WTF
11 Декември 2010 13:47
Амиии....разликата в "класата" е по-малка отколкото между Левски и Берое .
Да ги видим второто полувреме .....
11 Декември 2010 13:52
А в страни от темата....май започваме да ставаме европейци
Само от клубни артикули "Левски" е спечелил повече от 300 000 лв., отделно са приходите от билети и от тв права.
11 Декември 2010 14:40
Вижда се, че цесекаа са по-добрия отбор! Заслужават да победят в това дерби.
11 Декември 2010 15:08
И според мен заслужаваха. Такъв бе коментара и на един от касапите, който сутринта гръмна личния ми коладник Спас...
Спас Дембеле направи разликата, радваше се другия касапин Дани Коли, /Йордан Колев/, докато наблягахме на пресния кебап и мускатовото. А аз се радвам, че закрих кочинката, пролетта ще му мисля за следващия Спас
11 Декември 2010 15:44
И имаше сутринта Спас и няма го вече коладника, амин!
Да е вкусно месцето му на Драгой и неговата челяд!

Редактирано от - tvirem на 11/12/2010 г/ 17:46:30

11 Декември 2010 16:57
Пешев,
уроци не се уреждат при първо хрумване сутринта. Подготвят се, стиковат се възможностите, сетне се заковава дата и час.
----------------------------------------- --------------
Блогът на Генек

11 Декември 2010 20:20
Генек, урокът определено е уреден след изпълненията на Гаррата! Това си е PR акция от където и да си я погледнеш.
В нея обаче няма нищо лошо! Аз лично я приветствам! Колкото повече звезди се хванат да пропагандират спорта в училище, а не да седят по дискотеките, толкова по-добре за нацията. Добре е и за клуба, защото тези хлапета сега си избират на кой отбор да са фенове.
Ако и да имаше някакви шансове Гаррата да остане в Левски и през пролетния сезон, сега ще го продадат на всяка цена, защото ако го осъдят ефективно няма да има парички за клуба.
Остава треньорите да мислят кой ще го замести, защото в първия кръг той направи разликата между двата отбора.
11 Декември 2010 22:49
Здравейте момчета!
Писал съм ви , че в събота играя в бридж турнир. Повода да ви пиша е -
Много пъти се случвало да правя малък шлем... Днес направих два.И при едно раздаване - анонсите = пас -(партньора) 1 трефа - пас- (аз - 6 пики .
Е, такъв анонс няма 6 пики първо казване...
Направих ГОЛЯМ ШЛЕМ...
Запад (ляво стоящия) вдигна скандал ! Съдията бе почти припаднал.
Прибирам се и си мисля- бяхме малки деца : Думи -
ЛИЦЕМЕР- не го познаваш, докато не го срещнеш ;
ГЛУПАК - аз ли бях първи или този го кого срещнах (или Волтер е прав)
.................
Уморих се .Оставям на вас да мислите...........


Чакай , а СИМВОЛИТЕ........
12 Декември 2010 10:48
Отче Пайсий, ти ли застана гордо във фалангата на селективните правдолюбци. Чакай, малце. Нека следствието, прокуратурата, съда си свършат първо работата, пък после да обсъждаме дали е трябвало условно и или ефективно да го наказват.
Колкото до това, с него или без него сме в 16-тия кръг, да припомня само голата статистика. На Герена, ЦСКА няма победа от 1985г. Тя е и единствената там. Само за справка. Левски има положителен баланс от гостуванията си на Армията. Един рядко срещан прецедент в дербитата по света и у нас, ама туй е положението. ; )
12 Декември 2010 12:32
...я...де бил новия Гунди...аз мислех, вече му гният костите в затвора...а той бил на урок и възпитава бъдещето поколение на България...бравос...брависимос...или дет се вика...ашколсун...еваларка.. .
12 Декември 2010 13:24
...Завинаги, поне едно нещо си доказал завинаги - хуморът , във всичките му разновидности, не ти се удава. Или ти се удава колкото на старшина Бинев от село Кукорево, Ямболско. Той също мразеше всичко левскарско, а най-паче наскоро изгрялата звезда Гунди. Когато вкараше на цеденевето, той го попържаше пред строя с най-изисканите си псувни и клетви. И не можеше да търпи пред рошавите си мисли никакви точки и запетайки, никакви таквизи фтички

...Колко си различен ти
... и колко ... по сресани и обработени... са твоите ...мисли-попържни към един светъл наш спомен
Но от всеки твой жалък опит за майтапи по идола на левскарите, на мен ми се повдига , че още ....е жив, по-жив от всякога ... фатмак Бинев. И май че наистина завинаги

Редактирано от - Dragoi на 12/12/2010 г/ 13:28:52

12 Декември 2010 13:29
"
футбол България Неделя, 12 Декември 2010
Левски прилапва трима от Бургас



Паскал Борел може да реши проблемите на вратарския пост в Левски
Сините се възползват от кризата в Черноморец, готвят оферти за Борел, Старокин и Терзиев "

Драгой , явно това е породило страхът , а от там и злобата...


12 Декември 2010 14:30
Що страх бе Косатке? Ако наистина стане това то Левски играе в полза на ЦСКА. Ясно е, че ние като вас ще гоним третото място тази година. А кой е на трето място сега? Един конкурент по-малко, какво му е лошото!
Докич, ако някой проявява селективност това са сините привърженици. Факт е сериозно нарушаване на законите. Използването на фалшиви документи се наказва навсякъде по света, така че не може Дембеле да се отправдае с незнание. Следователно един по-строг прокурор и един съвестен съдия като нищо вкарват Гарра на топло. И тогава какво правим? Почваме да протестираме и да търсим аналогични случаи?
Аз отново повтарям, в момента Дембеле е горещ картоф в устата на Левски. Или трябва да го изплюете и да се оттървете от проблема или да го държите в устата си, но после да не се оплаквате като ви изгори! Умното ръководство ще го шътне при първи удобен случай, а ако за това им дадат и пари - още по-добре!
Извод: Напролет ви е необходим нов голаджия! Стискайте палци Иса да се отпуши, че като нищо ще ви задминем.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД