:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 345
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Спорт, Шоу, Публицистика

Спорт

13 декември, Диема, 22.00

Футбол

Дербито "Манчестър Юн" - "Арсенал" ще определи кой ще води таблицата във Висшата лига.



Шоу

11 декември, БИ ТИ ВИ, 11.00 ч.

Звездата от "Дзифт" гостува в "Търси се"

Младата звезда на българския театър и кино Захари Бахаров ще бъде гост в токшоуто "Търси се" . За първи път зрителите ще научат подробности за строго пазения му личен живот. Водещите Меги и Нели ще покажат най-близките му хора - съпругата му, майка му и брат му.

Най-важната среща за Захари ще бъде с любимата му жена - водещата Диана Алексиева, с която през лятото станаха родители на момченце. "Със Захари се познаваме от доста години. При една от поредните ни срещи той ме покани на театър. И така първо се влюбих в таланта му, а след това и в него. Оттогава минаха повече от 2 години и сме неразделни", споделя Диди. Тя ще разкрие как са се чувствали след раждането на сина им Максим. "Това беше за нас тотален шок. Беше ни страх да го обличаме, да го къпем, но Захари е невероятен баща", разказва Диди. Бахаров ще разкаже и за перипетиите, през които е минал, за да може да съчетае раждането на бебето с постановка в театъра.





Публицистика

12 декември, НОВА, 17.45 ч.

Мирослав Найденов и последиците от скандала с Калина Илиева

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще гостува в "На 4 очи". Той ще обясни дали могат да се изчислят финансовите щети от лъжите на Калина Илиева, защо я е оставил да управлява 6 млрд. евро въпреки появилите се още през миналата година съмнения, че дипломата й е фалшива, както и защо не е потърсил друг човек за поста й тогава, когато по собствените му думи Илиева "затваря" фонда дори за принципала.

И още - как ще работим с ОЛАФ занапред, има ли истина в упреците, че задкулисно е договорил запазването на хората на ДПС на ръководни постове в българското земеделие, както и доволен ли е Найденов от новите стандарти на месните и млечните произведения и на какво се дължи поскъпването на цените на храните.
414
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД