:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЛУКойл" ще играе с четвъртия в Русия

Силни тимове от Израел, Латвия и Германия са сред възможните съперници на баскетболните ни шампиони в турнира "Еврочалъндж"
"ЛУКойл Академик" победи в столичната зала "Универсиада" "Тарту Рок" (Ест) със 74:64 и се класира за следващата фаза на третия по сила европейски баскетболен клубен турнир - "Еврочалъндж". И не само това - българският шампион на практика си осигури първото място в гр. "С". Само загуба с голяма разлика отново в София от "Лугано Тайгърс" (21 декември) може да свали тима от Правец от челото, което заема с 4 победи и 1 загуба. Следва го "Бенфика" (Пор) с 3-2 заради загубата в Лугано с 52:74. Швейцарският отбор е с 2-3, а "Тарту Рок" има 1-4.

В следващата фаза обаче се очертава съперници на "ЛУКойл" да са много сериозни отбори. При условие че шампионът спечели своята група, ще играе в група "I" с победителя от "А" и вторите от "В" и "D". Пръв в гр. "А" се очертава да е "Спартак" (Санкт Петербург). Четвъртият в настоящото руско първенство има актив 4-1, а в последния кръг приема аутсайдера "Нижни Новгород" (Рус). Втори в гр. "В" ще е или латвийският "Вентспилс" (3-2), или германският "Скайлайнерс" (2-3). Подобна е ситуацията и в гр. "D", където втори ще е един измежду "Барак" (Нетаня, Изр) и "Норкьопинг Долфинс" (Шв).

Напред в международното си участие продължава и "Левски", който победи като гост черногорския "Улцин" със 75:71 в мач от гр. "А" на Балканската лига. "Сините", които са носител на трофея за миналия сезон, са лидер с 9 т. Също с толкова, но с по-лоша точкова разлика (+80 срещу +25), е ОКК "Белград" (Сърб). Следват "Зрински Мостар" (БиХ) със 7, "Улцин" с 6 и "Светлост Брод" (Хър) с 5. На 1/4-финалите ще играят първите 4 тима от двете групи, а "сините" не могат да бъдат изместени по-назад и на теория в оставащите 4 кръга.
588
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД