:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 323
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Четирима футболни специалисти са номинирани за Треньор №1

СНИМКА: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ
Избраният за "Треньор №1" през 2009 г. боксов специалист Петър Лесов (вляво) е сред номинираните и тази година, но няма почти никакъв шанс отново да получи картина от министър Свилен Нейков.
Въпреки тоталната липса на успехи в българския футбол - както на клубно, така и на национално ниво, в класацията за Треньор на годината, организирана от в. "Труд", попаднаха цели четирима специалисти по този спорт.

Сред 19-те номинирани в анкетата на журналистите са уволненият от ЦСКА в началото на годината и назначен наесен в "Литекс" Любослав Пенев, уволненият от "Литекс" Ангел Червенков, безработният бивш национален селекционер Станимир Стоилов и наставникът на "Берое" Илиан Илиев.

Освен футбола още само волейболът може да се похвали с четирима свои представители в подреждането по азбучен ред - Александър Попов, Драган Нешич, Николай Желязков и Радостин Стойчев. Трима от номинираните треньори работят в най-успешния български спорт - борбата (Братан Ценов, Симеон Щерев и Стоян Добрев). Двама от отличените пък са баскетболни специалисти - Константин Папазов и Росен Барчовски.

Други шест спорта имат по един свой представител - лека атлетика (Георги Димитров), ски скок (Емил Зографски), тенис (Кирил Пиронков), художествена гимнастика (Илиана Раева), вдигане на тежести (Лъчезар Кишкилов) и бокс (Петър Лесов).
1
895
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
16 Декември 2010 12:00
Интересно, какви са постиженията на българите по ски скокове, че да номинират треньор от спорта за треньор на годината?! Не, че Мъри, Любо и Ангел заслужават номинацията заради някакви постижения!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД