:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 312
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хърватин се върна в "Берое" след 3 години

Ваня Дзаферович
Хърватинът Ваня Дзаферович (27 г.) отново ще играе в "Берое". Защитникът бе обявен за първото ново попълнение на тима. Той напусна старозагорци в края на 2007 г., когато отборът бе в жестока финансова криза и се разпадна. Оттогава Дзаферович игра за "Локо" (Сф), а през това лято премина в кипърския "Етникос", но там за втори път скъса връзки на лявото коляно и в момента се възстановява. Сърцатият хърватин засега още се възстановява, като се очаква да пропусне първите мачове от пролетния сезон. Дзаферович носеше капитанската лента в "Берое" през половината време от предишния си 2-годишен престой.

Вчера старозагорци проведоха последна тренировка за годината и бяха пуснати в почивка до 10 януари. От 15 до 27-и същия месец тимът ще е на лагер в Алания (Тур), но няма да играе проверки. Повечето спаринги ще бъдат на втория лагер - във Варна, където съперници ще са "Добруджа", "Калиакра", "Черноморец" (Балчик) и "Черноморец" (Поморие). В Стара Загора пък ще се играят мачове със "Спартак" (Пд) и "Любимец".

Освен Дзаферович в подготовката ще се включат още юношите Иво Гюров и Мартин Райнов. Преговаря се с още няколко играчи, сред които и чужденци. Петима пък ще бъдат преотстъпени - Атанас Апостолов на "Любимец", Георги Хашев на "Несебър", а останалите са Иван Янчев, Тодор Динчев и Иван Канев. Вратарят Карамфил Илчев пък се отказва от футбола, тъй като е получил зелена карта за Канада.
1054
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД