:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 484
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

ДНК експертиза разкри куче, ухапало жена



от Дряново. Двама съпрузи, собственици на животното, са обвинени за причиняване на тежка телесна повреда по непредпазливост, съобщи Дарик радио. На 11 юни 84-годишната Стефанка Тодорова бе нападната от немска овчарка, докато минавала покрай имота на семейство. Жената е била нахапана жестоко, изпаднала в шок, приета в областната болница, където дясната й ръка била ампутирана. Съмнението веднага падна върху едното от общо четирите кучета на двамата дряновци. ДНК експертиза на натривка от устата и муцуната на едното животно категорично доказва съвпадение с кръвта на жертвата.



Въоръжен грабеж е извършен в София



миналата нощ, съобщи Би Ти Ви. "Идва спокойно, приближава се до нея. Вади пистолета и казва: "Давай парите или ще те гръмна". Тя вади парите от джобовете, от касата. След което й казва да ляга на земята и бягайки, изчезва", разказва работник на автомивката. Нападението не е записано от охранителни камери, тъй като в помещението няма такива. Камерите наблюдават само автомивката и колонките за гориво.



Всеки десети извършител на престъпление е дете,



съобщиха от полицията в Пловдив пред "Фокус". Делът на извършените престъпления от непълнолетни спрямо общата престъпност е 8.39%. Заедно с малолетните извършители този процент е около 10. Типичните за децата престъпления са тези, които са свързани със собствеността - кражби и грабежи. Те представляват повече от 80% от общия брой на престъпленията.



Кметът на Ямбол получи второ обвинение



Георги Славов е привлечен под отговорност за нарушаване Закона за обществените поръчки при определянето на фирма за издаване на общински информационен бюлетин. Щетата за общинския бюджет е за 20 хиляди лева.
978
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД