:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локомотив" (Пд) почна с 3-ма нови и 3-ма юноши

СНИМКА: PLOVDIV24.BG
Възторжената агитка на "Локо" (Пд) възпламени димка даже на терена, край футболистите, които се бяха строили за първата тренировка за годината.
С шест нови имена вчера "Локо" (Пд) започна подготовка за пролетния сезон. Аржентинският халф Хуан Мануел Бариентос и сръбският защитник Боян Дойкич идват от "Трикала" (Гър, II див) и направо ще подпишат договори. Освен тях се появи и завръщащият се в тима Йордан Тодоров, който обаче ще трябва да прекрати договора си с "Миньор" (Пк). Треньорът Неделчо Матушев взе и трима юноши - Христо Стамов, Илиян Марчев и Богомил Мастагарков. До дни се очаква в тима Атанас Борносузов ("Астра", Рум), преговаря се и с други играчи. Проби ще изкара габонецът Шива Н'Загоу ("Реймс", Фр).

Явиха се и французите Юнес Бенжелюн и Базил де Карвальо, за които "Левски" преговаря. Липсваха получилият ден почивка македонец Драги Коцев и бразилецът Евертон Джилио-Том, който вероятно ще премине в "Славия".

"Локо" ще е на лагер в Сандански (10-22.I), а от 25.I е за 2 седмици в Марбея (Исп), където ще срещне "Йънг Бойс" (Швейц), "Лех" (Пол), "Малага" (Исп) и ще участва на турнир със "Зенит" (Рус), "Спарта" (Чех), "Динамо" (Укр). Представянето на тима пред феновете ще е на 18.II в Пловдив срещу "Димитровград".

"Вече сме решили, че Купата на България е наша. Основната цел е да стигнем до евроучастие и директният път е през този турнир", възкликна вчера почетният президент на "Локо" Христо Бонев. На 20 януари пловдивската община ще гласува клубният стадион в парк "Лаута" да носи името на Бонев. Освен това кметството отпуска по 1 млн. на "Локо" и "Ботев" за подобрения по стадионите им.
808
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД