:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 329
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Комисията по досиетата ще проверява



през следващата половин година за принадлежност към бившите тайни служби заемащите ръководни постове в Министерството на отбраната, агенция "Митници", Националната разузнавателна служба (НРС), служба "Военна информация", както и работещите в администрацията на парламента и социологическите агенции. Това съобщи членът на комисията Екатерина Бончева пред "Дойче веле". На мушка са и новоназначените членове на политическите кабинети, кметове, заместниците им, министри и техните заместници.



В НИМ са правени редовно инвентаризации,



които доказват, че нищо не липсва, обяви министърът без портфейл в оставка Божидар Димитров. Така той отговори на намеците на Татяна Дончева, че в музея има нередности. Димитров заяви, че само за времето, в което той е бил министър, проверките са пет и показват, че всичките 600 хил. експоната са налице. Честите инвентаризации на НИМ професорът обясни с факта, че музеят е подчинен на държавата и че неговият директор никога не е бил любимец на политиците.



Измежду трима претенденти ще избират



своя нов градски омбудсман общинските съветници в Бургас. Решението бе взето от специална комисия, в която членуват общинските съветници Снежина Маджарова, Иван Витанов, Делян Иванов, Юлия Йоргова, Димчо Грудев, Вълчо Чолаков и Ангел Ангелов. Документи за участие в конкурса са подали Димитър Коточев, Таню Атанасов, Атанас Попов и Лиляна Ганчева-Шарпанова. Комисията обаче не е допуснала до участие Димитър Коточев, чиято кандидатура не отговаря на изискването за 10 години трудов стаж. Предстои провеждането на интервюта с кандидатите, за да се проверят познанията им в правозащитната област.
978
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД