:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,523
Активни 140
Страници 24,157
За един ден 1,302,066

Наркотици повалиха наследника на "Фиат"

Лапо Елкан, един от наследниците на автомобилната империя "Фиат" в Италия, е бил приет по спешност вчера в болница "Маурициано" в Торино, предаде вчера Ройтерс.

28-годишният младеж, наричан "златния ерген на Италия", е бил хоспитализиран заради свръхдоза наркотици, но състоянието му е стабилизирано, потвърдил завеждащият интензивното отделение на болницата доктор Джузепе Спина.

Лапо Елкан е внук на Джани (Джовани) Аниели. Роден е в Ню Йорк преди 28 години. Учил е във френско училище, живял е в Париж, Ню Йорк и Рио де Жанейро. Бил е студент в Лондон, работил е в Пиаджо, отбил е военна служба в Италия. Бил е алпинист, стажувал е цяла година в консултантската фирма на Хенри Кисинджър на "Парк авеню" в Манхатън. След което се включва във фамилния бизнес на автомобилния гигант и достига до вицепрезидент в йерархията на "Фиат".

Италианските "Република" и "Кориере дела сера", твърдят, че Лапо е усвоил спонтанността на американците, добрите маниери на англичаните, галантността на французите, но и светкавичната съобразителност и елегантност на поведението, което очевидно е наследил от дядо си Джани Аниели. Той успя да превърне семейната автомобилна компания "Фиат" в един от световните индустриални лидери. Аниели управляваше компанията в продължение на 30 години - до 1996 г., когато взе решение да се оттегли и остана почетен президент на "Фиат" до смъртта си през 2003 г.
2
1017
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
12 Октомври 2005 11:02
Явно и други маниери е усвоил. То тръбенето на магистрали си иска съответните навици.
12 Октомври 2005 14:57
Ф а м и л и я т а А н и е л и о т д а в н а е р а з б и т а , а б о г а т с т в о т о и м з а г р а б е н о . З а щ о и м т р я б в а ш е д а с е ж е н я т з а ч у ж д е н ц и с н е о с о б е н о п о ч и т е н п р о и з х о д ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД