:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 410
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седмичният хороскоп на Амалия

Овен

С правилна нагласа

Предстои ви седмица, изпълнена с очаквани събития. Трябва да имате правилна нагласа за проектите, по които започнахте неотдавна работа. Постарайте се да сте стриктни при изпълнението на поетите от вас обещания към делови партньор, началник или интимната половинка. Стабилността в материалната сфера няма да е гарантирана, но правилната нагласа ще ви помогне да се справите с предизвикателствата на съдбата. Добрата новина е, че късметът няма да ви изневери, което е сигурна гаранция, че ще се справите с отправените ви от съдбата предизвикателства. Още в понеделник или вторник можете да достигнете до разрешаване на финансов или юридически проблем. Вероятно тези, които работят с пари, ще работят върху няколко сделки едновременно. Ще се чувствате достатъчно спокойни и уравновесени, за да намерите време за нови планове. За шефовете Овни е по-добре да се вслушват и в мнението на подчинените си.



Телец

Излишни нерви

С настъпването на новата седмица не си позволявайте да губите част от инерцията и мотивацията си за постигането на набелязаните от вас цели. Постарайте се да взимате добре обмислени решения, дори и те да не са точно такива за хората от прякото ви обкръжение. Доверете се на интуицията си и в любовта! Противопоказно ви е да предприемате каквито и да било съдебни или административни процеси, ако нямате отличната предварителна подготовка за това. За мнозина предстоят разправии с хора, които не искат да се отърсят от традиционното си мислене. Силата на вашите аргументи едва ли ще ги убеди. Едва ли ще ви утеши мисълта, че Телците са тези, които точно разгадават ситуациите. Способността ви да предвиждате тенденциите на работното си място ще бъде за завиждане, но ще ви докара излишно хабене на нерви. Защитавайте убежденията си и няма да сбъркате.





Близнаци

Премерени действия

През идващите седем дни действайте с точно премерени действия, дори и това да стане повод за присмех от страна на прякото ви обкръжение в службата. Постарайте се да предвидите възникването на някои затруднения от материален характер. Съобразителността ще ви помогне да извлечете максимални облаги от служебните си контакти, като не е препоръчително да залагате твърде високи надежди на тях. Дори и да сте затрупани от безброй задължения от делови характер, е добре да не отказвате на новите предложения отправени ви от делови партньор, колега или влиятелна особа. В любовта част от вас ще бъдат съблазнени от възможността да се поддадат на вътрешните си страсти и копнежи. Ще разполагате с отлични шансове да осъществите пътуване по работа, от което ще спечелите от делово и материално отношение. Заложете на движението, тъй като то ще ви действа тонизиращо.



Рак

Изчаквателна позиция

През седмицата се предпазвайте от всякакъв вид разочарования, тъй като те ще ви отдалечават от постигането на желанията ви, но и не позволявайте еднообразието да ви обхване в професионалната сфера. По-добре е да заемете изчаквателна позиция и да наблюдавате отстрани събитията, особено в службата. Отдръпнете се и оставете другите да се оправят със създалото се положение. Малко хитруване в случая ще ви помогне. Постарайте се обаче да разполагате с необходимата информация за развитието на събитията. Дипломацията в отношенията ще ви освободи от всякакви проблеми, които могат да бъдат не дотам приятни. Не драматизирайте затрудненията в контактите. Вероятно ще се появи нов обект на вашите чувства. Не се увличайте в излишно кокетничене, защото той ще бъде нетърпелив и директен. С необмислени игри може да го отблъснете. Ако проявите нерешителност, ще загубите.



Лъв

Пазете парите си

През седмицата не взимайте импулсивни решения за спестяванията си. Ако не следвате чувството си за такт, рискувате да загубите постигнатото с много труд в професионалната сфера. Осланяйте се на принципите си, но имайте предвид, че доза гъвкавост няма да ви е излишна. Идващите седем дни ще ви дадат възможности за нови контакти. Крайно време е да се огледате около себе си и да откриете, че някой с интерес ви наблюдава. Мисълта, че светът се заключава само в хората около вас, едва ли ви помага. Разширете кръга на приятелите си и няма да съжалявате. Твърде вероятно е да откриете нова възможност за реализация в професионално отношение. Не се отказвайте от това, което ви се предлага, само защото не сте от хората, които са свикнали да не приемат бързо промените. Не разкривайте реалните си чувства, особено ако съзнавате, че те няма да бъдат възприети позитивно от прякото ви обкръжение.



Дева

Спрете навреме

Опитайте се да държите сто процентов контрол върху инициативите, за които имате конкретни очаквания. Дните са благоприятни за всякакъв вид инициативи, благодарение на които ще се обогатите. Използвайте градивно познанствата и контактите, които създадохте неотдавна. При мнозина от вас ще настъпят изменения, които ще имат позитивен ефект върху професионалната ви реализация за в бъдеще. Възможно е борбеният ви характер да ви изиграе лоша шега и да се окажете в центъра на дребни разправии, най-вероятно свързани с пари. Спрете навреме и обмислете каква цел преследвате. Би трябвало да се издигнете над дребните неща. Не се колебайте да рискувате, ако е необходимо, късметът няма да ви изостави. Ще се наложи да обсъждате планове, свързани с бъдещето на любимия човек. Опитайте да разберете намеренията му и бъдете максимално откровени при обявяване на своята позиция.



Везни

Изпадате в крайности

През седмицата ще сте настроени твърде щедро и ярко ще се изразява склонността ви да давате повече, отколкото е необходимо. Пазете се да не изпадате в крайности както в делово отношение, така и в личния си живот. По природа сте склонни да постъпвате авантюристично и ако се впуснете в тази посока, не е ясно докъде ще стигнете. В четвъртък или петък ви очакват приятни интимни изненади. Може би половинката ви ще ви изненада точно тогава, когато най-малко очаквате това от нея. Не се впускайте в разсъждения за разходите, които са направени, а погледнете на нещата откъм практичната им страна. Можете да установите полезни контакти, които да ви помогнат. Не допускайте да проявявате прекомерна чувствителност спрямо отправените ви забележки от страна на близък. В края на работната седмица се опитайте да коригирате поведението си към по-нискостоящите в професионалната сфера.



Скорпион

Нервна и трудна седмица

От гледна точка на деловите ангажименти седмицата ще бъде нервна. Освободете се от съмненията си за несъвършенство! Не е изключено мнозина от вас да започнат работа по нов проект. Някой от колегите ще се опита да ви подлее вода и да ви тласне към необмислен риск. Ако прецените добре нещата, имате всички шансове здравият разум да вземе връх и да не се поддадете. Финансовото ви положение ще бъде добро, така че ако без причина изпаднете в лошо настроение, направете някоя покупка, която ще ви достави удоволствие. Част от вас ще бъдат приятно изненадани от някои допълнителни приходи. Днес или утре вероятно ще ви посетят неочаквани гости. Отдайте се на искрено веселие с тях. В интимния живот всичко ще тече в установеното русло. Физическата ви форма е за завиждане, но бъдете небрежни по отношение на здравето си, тъй като е твърде възможно сами да си причините не до там приятни изживявания. Отделете достатъчно време за сън.



Стрелец

Не проявявайте слабост

През седмицата е добре да сте обективни за нещата, които ви заобикалят на работното място. Постарайте се да проявите справедливост към хората, които със забележките си да насочат действията ви в правилната насока. Планетните влияния ще ви предопределят трудности, особено ясно изразени в социалния живот и общуването с хората. Мисълта ви е насочена към пробив в кариерата, но нещата, които искате, сякаш се движат прекалено бавно. Опитайте се да си изясните какво точно искате и начертайте стратегията си за близкото бъдеще. Поставете си ясни цели, които да преследвате една по една. Поемете контрола над важните неща в живота си и оставете желанието за популярност настрана. За неочаквания ви стремеж към изява ще има и важна причина - намалелите ви финанси. Изградете точни и ясни приоритети и не започвайте каквито и да било нововъведения в личен план.



Козирог

Мрачни настроения

През седемте дни с повишено внимание изпълнявайте задълженията си, тъй като точните действия ще ви помогнат да се справите с допълнителните задължения, възложени ви от началник или високопоставена особа. Добре е да укрепите вътрешната си надежда, тъй като благодарение на нея ще имате шанса да градите стабилността в делово, материално и лично отношение. Ще бъдат в мрачно настроение почти през цялата седмица. Споменът за промяна на работното място или пропусната печалба дълго ще разваля настроението им. Колеги или приятели на всичко отгоре ще искат от вас окончателно решение на важен въпрос, най-вероятно свързан с пари. Вие обаче най-добре знаете, че битките се печелят с постоянство и няма смисъл да бързате. Това ще ви предпази от грешни стъпки. Навременната помощ от приятел ще гарантира добро сътрудничество в бъдеще. Намалете разходите и разпределете добре финансите си.



Водолей

Стремеж към себеизява

Отдавна не сте били в такава добра физическа форма, съчетана с желание за себеизява. Чувствате се сигурни в изявата на качествата на вашия знак - напористи и самоуверени. През идващите седем дни ще трябва да проявите активност и да преодолеете препятствията пред вас. Личният ви чар и способността да печелите съмишленици са ярко изразени под влиянието на звездите. Няма да е изненадващо за вас, ако тази седмица смените работата си. Не жалете сили и средства да се стремите да бъдете на правилното място, в точния момент. Отличната концентрация ще ви позволи да постигнете желанията си, без да ви се налага да се преборвате с независещи от вас обстоятелства. Има опасност да не обърнете внимание на началните симптоми на разпадането на сериозна връзка заради мимолетно увлечение. Здравето ви е сравнително добро, но не го претоварвайте.



Риби

Укрепвате финансите си

Рибите могат да укрепят финансовите си позиции. Начинанията ви през седмицата ще са не само успешни, но и доходоносни. Използвайте открилите се възможности пред вас, за да увеличите приходите си. Ако постъпят предложения от ваши делови партньори, не ги отказвайте само защото нито имате нужното желание, нито времето, за да ги осъществите. Следвайте принципите си, когато става въпрос за работа и служебните ви ангажименти. Ще получите подкрепа в инициативите, от които очаквате тласък в кариерата си, а и финансово изражение на постигнатите позитивни резултати. Вероятно е спонсор да подкрепи идеите ви. Планетните влияния ще способстват да бъдете обкръжени от романтична аура. Необходимо е да положите усилия, за да поддържате жизнения си тонус. Ако решите да направите нещо за себе си, най-подходящите дни за това са сряда и четвъртък.
2838
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД