:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 474
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Джо Кокър идва в София на 28 май

Концертът ще е в зала "Фестивална", а билетите - от 80 до 100 лв.
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
В София Джо Кокър ще покаже и пред българската публика, че е като виното - колкото повече остарява, става по-добър.
Една от епохалните фигури в музиката - Джо Кокър, ще пристигне за втория си голям концерт в България. Това ще се случи на 28 май в столичната зала "Фестивална". 66-годишният легендарен британец идва по покана на "Болкан Ентъртеймънт". С гаранцията, че не само ще представи последния си албум Hard Knocks, но и че ще изпее с дрезгавия си прочувствен глас най-големите хитове от славната си кариера.

Това е вторият голям концерт на "Големия Джо" в България, след гостуването му през 1994 г. Без да се брои частната му изява на сватбата на Николай и Евгения Баневи през 2006 г.

You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, With a Little Help From My Friends, You Are So Beautiful, Summer in the City са само част от песните, с които Кокър написа история. Разбира се, и паметното му участие в Уудсток през 1969 г. Животът му е низ от успехи и падения, битка със зависимостта към алкохола и наркотиците. Но Джо винаги изплува, всеки път с все по-емоционален и интимен глас.

С изявата си в София Джо Кокър ще започне обиколката си в Източна Европа, която ще продължи на следващия ден в Белград, а сетне в Братислава, Загреб и Истанбул. За турнето си сега той казва: "Ще чуете песни, които станаха доста успешни, но винаги са били пренебрегвани за концертите. Наред с известните песни, в средата на шоуто искам да има и някои стари парчета като Simple Things и Tonight.

Билетите влизат в продажба в понеделник на касата на НДК и в мрежата на "Ивентим" и ще са по 80 лв. за правостоящи, 90 лв. за седящи и 100 лв. за правостоящи във ВИП зоната Golden Circle.
2
1151
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
12 Февруари 2011 14:36
Това е вторият голям концерт на "Големия Джо" в България, след гостуването му през 1994 г.
Беше 1995 г., защото бях там.
13 Февруари 2011 09:00
Да със сигурност не беше 1994, и вероятно е било 1995, или даже 1996. Както и да е. Този човек е майстор на концертите. Настоението беше уникално. Един от най хубавите концерти в НДК. Публиката беше на крака. Билетите бяха по около $5. Хубави времена.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД