:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,525
Активни 139
Страници 24,159
За един ден 1,302,066

Халф на "Реал" разкри Стоичков

Снимка: ЕФЕ/БТА
Халфът на "Реал" (М) и националния отбор на Испания Иван Елгера нападна селекционера Христо Стоичков във в. "Марка".

"Стоичков се занимава с "Реал", защото в "Барселона" не му дават да си отваря устата - заяви Елгера. - Когато говори за нас, той поражда полемика и се опитва да оправдае присъствието си във футбола, защото хората доста са позабравили за него."

Повод за изявлението на Елгера бяха думите на Стоичков пред друго испанско издание - "Ел Мундо Депортиво". Там Ицо обяви, че срещу Малта ще даде почивка на Мартин Петров, за да може да бъде свеж за мача на "Атлетико" с "Реал" (М) в събота.

В същото време пък в. "АС" предвиди, че десният бек на "Реал" Мичел Салгадо ще има доста проблеми с Мартин Петров в дербито.

"Нищо хубаво не очаква Салгадо, който ще трябва да спре българското крило - пише "АС". - Най-вероятно Салгадо няма да успее дори да види номера на Петров."

Изданието допълва, че в "Реал" сънуват кошмари заради българския нападател. "АС" е категоричен, че Мартин е с класи над новата звезда на "Белия балет" Робиньо. "Бразилецът прекалено много задържа топката, а в наказателното поле е безопасен. Петров пък е агресивен и има характер на победител", пише вестникът.
2
777
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
12 Октомври 2005 10:09
Тоя стоичков съвсем ми падна в очите. Да го махат възможно най-скоро. Как може треньор на национален отбор да каже такава глупост. Ще го пусне 1 полувреме за да е свеж ..... Дори и само да дразни реалци и да не го направи, самата мисъл трябва да се санкционира. Много е нагъл тоя леле .... май е време да се отдаде на журналистическа дейност...
12 Октомври 2005 10:49
Ти пък и журналист го правиш? Той неможе да пише правилно, с това спортно образование само простотии може да говори. Все едно незнаеш как се дават изпитите на "звездите". А колко книги е прочел няма да говорим. Но Чукча не читател Чукча писатель.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД