:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,527
Активни 141
Страници 24,161
За един ден 1,302,066

БНТ иска всички мачове на нашите отбори в Европа

БНТ ще се опита да излъчи всички мачове на българските отбори в турнира на УЕФА, съобщи шефът на спортната редакция на Канал 1 Методи Манченко. До момента са договорени 8 от общо 12-те срещи.

На 20 октомври Канал 1 ще предава ЦСКА - "Хамбургер", а на 3 ноември - "Левски" - "Динамо" (Бук). За 24-и са ЦСКА (Москва) - "Левски" и "Днепър" (Укр) - "Литекс". На 30 ноември ще бъде излъчен ЦСКА - "Викинг" (Нор), а ден по-късно "Левски" - "Олимпик" (М). На 15 декември зрителите ще видят "Монако" - ЦСКА и "Мидълзбро" - "Литекс". БНТ обаче е пред финализиране на преговорите за излъчване и на останалите 4 мача. Освен това в пакета срещи от турнира на УЕФА е включен и бонус - директно предаване на жребия за европейските квалификации през януари.

"Очакваме да получим около 300 000 евро от тв права за двата ни домакински мача", обявиха от ръководството на "Левски".

Оттам съобщиха още, че началният час на мача с "Динамо" е 19,00. Двубоят с "Олимпик" е от 21,45 ч. на ст. "Васил Левски". Представители на румънския тим са изпратили искане до "Левски" техни пратеници да наблюдават мача срещу "Локо" (Сф) в неделя. Треньорът на "сините" Станимир Стоилов предвижда помощниците му Емил Велев и Цанко Цветанов също през уикенда да гледат на живо мачове на съперниците.

Стоилов има все още проблеми със състава преди дербито с "Локо". С травми са Станислав Ангелов и Игор Томашич. Вратарят Георги Петков също не тренира, но се очаква да е възстановен за мача.
582
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД