:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,529
Активни 141
Страници 24,163
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

На преглед

в Германия ще замине нападателят на руския "Амкар" (Перм) Мартин Кушев според в. "Спорт експрес". Българинът има контузия в коляното и е вън от игра от 10 дни. Специалисти от немска клиника ще се произнесат дали Кушев има нужда от операция.



Сърбинът

Иван Кризманич няма да играе за "Локо" (Пд) срещу "Родопа" заради травма в коляното. Аут е и Илами Халими, който се разболя от гнойна ангина. Резервният вратар на пловдивчани Минко Жилков пък ще мине операция на разкъсани коленни връзки.



Треньор

на "Беласица" ще е Стевица Кузмановски, съобщи радио "Гонг". Сърбинът е водил преди година на ОФК "Белград".



Вратарят

на "Ботев" (Пд) Лилчо Арсов още не е започнал тренировки заради травма в стъпалото и ще пропусне домакинството с "Марек" в събота. Готов за мача обаче ще е Даниел Божков, който имаше разтежение.



Бившият

защитник на "Локо" (Пд), "Левски" и "Черно море" Данаил Бачков бе картотекиран във втородивизионния "Спартак" (Пд). Той се надяваше на трансфер в украинския "Металист" (Харков), но не бе одобрен.



Стадион

в столичния квартал "Люлин" ще се строи на площ от 17,2 дка в VI микрорайон, заяви кметът на общината Марио Петров. Германска фирма проявила интерес да инвестира в новия спортен обект. По този начин Петров отговори на нападките на третодивизионния ФК "Люлин", че отборът е изгонен от терена му в I микрорайон, въпреки желанието на гръцкото правителство да вложи там 1,2 млн. евро за нов стадион. От общината се оправдаха, че теренът в I микрорайон е реституиран с решение на Софийски градски съд още през 2001 г., а новите собственици са го продали на строителна фирма, която ще прави там кооперация.
607
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД