:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,542
Активни 140
Страници 24,176
За един ден 1,302,066

Активните борци в Русе гласували за "Атака"

Членовете на антифашисткия съюз в Русе са гласували за "Атака" на парламентарните избори през юни. Това става ясно от декларация на областния съвет на съюза, съобщи БГНЕС. Документът е насочен срещу "издигане кандидатурата на прочутия русенски монархофашист, реакционер и лидер на тайното неофашистко сдружение "Общество Дуло" Антон Рачев" за кмет. Според тях Рачев е много по-опасен от Волен Сидеров. "Сидеров е антифашист и ние гласувахме за него", се казва в декларацията. Българският антифашистки съюз е приемник на Съюза на борците против фашизма и капитализма.

Антон Рачев, известен с прозвището Русенския фюрер, беше съден за проповядване на хитлерофашизъм и антисемитизъм, се казва в декларацията. Според антифашистите днешната монархофашистка власт в България го толерирала. Те апелират Рачев да бъде отстранен от изборите. "Нищо чудно утре той да започне да командва като Хитлер най-европейския град в България", смятат от съюза.
47
1147
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
47
 Видими 
10 Октомври 2005 22:58
Че електоратът на Атака освен от фрустрати, се състои от комуняги и тям подобни, можеше да се прочете в този форум още през май. Някои обаче бавно загряват...
10 Октомври 2005 23:30
Какво толкова пък недоволстват алчните му старци?
Фашага, комуняга, чудо голямо. То като че ли има кой знае каква разлика...

Другари, не е време сега за претенции и партизанщина. Жидомасоните пускат американски бази в Родината, а вие с дребнави неща се занимавате - фашага бил нашият човек, опасен бил.
Хайде сега, не сме по време на испанската гражданска война, не сме и по време на Великата отечествена... Било каквото било, днес рамо до рамо с другарите фашаги в борбата с общия враг - империализъмът, ционизъмът и глобализъмът.
Туй последното само, за глобализъма... шшшшш... да не го споменавате пред другарите китайци.
10 Октомври 2005 23:34
Тъй де, отдавна се знаеше кои подкрепиха шестака офСайдеров. Ама още едно доказателство не е излишно.
10 Октомври 2005 23:56
Taka e!
След баш Мангосеро Костов - Премиер,
баш мафиота Софиянски - кмет на Столицата,
редът е на баш фашягата - кмет на Русе.
11 Октомври 2005 01:11
/:/ "Членовете на антифашисткия съюз в Русе са гласували за "Атака" на парламентарните избори през юни..."
/:/""Сидеров е антифашист и ние гласувахме за него", се казва в декларацията"
/:/ "Според антифашистите днешната монархофашистка власт в България го/Рачев-бел. моя/ толерирала"
......................................... .......
ОБЪРКВАЦИЯТА, MANRICO е ПЪЛНА- антифашисти гласували за , УЖ, "фашистките" "Атака" и В. Сидеров?!? А пък Властта ДНЕС, на която "Атака" Е Опозиция, била "монархофашистка"!!!
Апропо, кметските избори са избори на ЛИЧНОСТ, а НЕ на партии!!! Кметовете Политика НЕ правят, а само ИЗПЪЛНЯВАТ Политиката/!/ на Мнозинството в Общинските Съвети!!!
11 Октомври 2005 01:12

Цирк, цирк ...
Прости русенски комуняги "антифашисти" били гласували за имитиращият фашистите Сидеров ...
11 Октомври 2005 01:33
Никога не съм се съмнявала, че другарите антифашисти са гласували за Волен. Особено ме разсмя как някакъв си Рачев бил фашист, а Болен - йок.
Заради такива като тях ми пропадна предвиждането за изборите в темата на каруцаря.

Но Ораклето е прав за жидомасоните, 2 бази смятат да правят "гадовете-американци". И мобилните се заканват да поевтинят, пак с жидовски пари. Тоя свят не отива на добро.
11 Октомври 2005 01:57
Активните борци в Русе гласували за "Атака". Атака се прекръства (уупс, преименова, какъв ти кръст, та тези са активни мутри) на АКтака. Е, тези са на път да ме откажат от атакарите. В момента имаме монархо-комунистическо правителство, а аз като фашист подкрепих псевдофашистите, мислейки ги за мои хора именно заради нежната им лирика спрямо семитското начало. Минавка!!! Е, това да ми е минаването в живота! Та Рачев щял да управлява най-еврейския град в България? А за Дуло е съвсем прав - точно ние (пра)българите сме фашисти по родова трдиция още от времето на другаря Кубрат Дулов. Снопът с пръчките е пренесен от вторият син на Кубрат - Баян в Италия, където българите са били познати до претопяването им под името булгари. Най-голямата световна къща за скъпоценни документи се казва Булгари и носи историческия си корен от Италия.
11 Октомври 2005 02:19
Само не става ясно какво му е лошото на антисемитизма?
11 Октомври 2005 02:27
А какво му е доброто?
11 Октомври 2005 02:28
А, и за СЕМИТИЗМА също НЕ става ясно: какво му е ДОБРОТО! И за кого е ДОБРОТО му?! Щото, нали, щом има АНТИсемитизъм, значи е имало преди това СЕМИТИЗЪМ?! Нъл тъй!!!
11 Октомври 2005 02:44
Мургавите заплашват, че ако видят българин из улиците на града, ще го убият
Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел
Масовото меле стана пред РПУ, автогарата потрошена
В. "МОНИТОР"-11.10.2005

12 български младежи на 18 и 19 години от Тервел бяха зверски пребити от 30-ина пияни цигани в нощта срещу неделя, алармираха пред "Монитор" потърпевшите.
Младежите празнували рожден ден в помещаващата се в сградата на автогарата сладкарница. "Изобщо не разбрахме как се започна. Празнувахме 18-годишнината на дъщеря ми. Бяха 6 момчета, 6 момичета и ние със съпруга ми. Около 1 часа след полунощ едно от момичетата реши да си ходи. Едно от момчетата излезе да го изпрати. На улицата имаше цигани, които се връщаха от сватба. Мъж и жена от тяхната компания се караха. Изведнъж всички започнаха да хвърлят камъни и бутилки по сладкарницата. Изпочупиха витрините и прозорците на сладкарницата и на автогарата. Втурнаха се вътре и започнаха да бият жестоко децата. Няколко мъже хванаха едно от момчетата и започнаха да го душат и да го ритат. Децата пищяха като обезумели. Само дето не ни убиха. Чакахме да умрем в единия ъгъл на сладкарницата", разказа пред "Монитор" Веселинка Георгиева, стопанисваща заведението.
Едно от момичетата изпаднало в безсъзнание. Наложило се да остане под наблюдение в болницата в Тервел.
Масовото меле се разиграло точно пред сградата на РПУ-Тервел. На помощ на тийнейджърите се притекли и полицаи. Циганите се нахвърлили и срещу тях. Мургавите заплашвали, че ако видят българин из улиците на Тервел, ще го убият. Преди известно време циганите нанесли побой на служители на местните структури на Горското стопанство и на "Електроразпределение", но нямало подведени под съдебна отговорност. Няма задържани цигани и след жестокия побой в сладкарницата в нощта срещу неделя.
Децата са ужасно изплашени. Всичките 12 са с натъртвания и наранявания. Български семейства се страхуват да пускат малчуганите на училище заради безнаказаната агресия на циганите в Тервел. Вчера служители на полицията разпитваха свидетели и участници в инцидента.
........................

11 Октомври 2005 03:42
Че то си беше ясно, даже на наивник като мен, че техния "фашизъм" е една мимимкрия. Само погледнете кои са им лидерите.
А и само Параграфа да погледнеш, друго не ти трябва.
11 Октомври 2005 03:51
Все пак, Атака казват неща които са верни. Другите се снишават като пияни гугутки и чакат Атака да се издъни. Костов незнайно защо си трае....
11 Октомври 2005 06:13
Днес защо рекантрата са я турнали тук?

11 Октомври 2005 08:12
Абе тез от Русе ще изкарат , че Сидерчето е било и партизанин!
11 Октомври 2005 08:34
СветлоПиво, ако в едно село кметът краде и селският идиот извика на мегдана "кметът краде", това ще е вярно. Ако обаче заради това селото избере идиота за кмет, това едва ли ще е правилното решение - поне според мен - виждам тук във форума има хора на противното мнение.
11 Октомври 2005 08:55
Доколкото разбрах, Декларацията е била написана не от председателя на БАС, а от един от нейните членове Любо Иванов(Любо Самолета)
Членовете на съюза са реагирали остро на този израз, а баща ми го нарече "политически онанизъм"!
Все пак, добро разлайване на изчезващата синя политическа популация, виждаща сламката в чуждото око и не искаща да види гредата във своето!
11 Октомври 2005 09:23
Т. нар. ни антифашисти,
или АБПФК (Активен
Борец Против Фашизма
и Капитализма), са чиста
проба фашаги -- членове
на фашистка организация
(комунистическата партия),
използваща фашистки
методи за постигане и
задържане на пълна власт.
.
Това, че се наричат "анти-
фашисти", е пълно недора-
зумение. Примерно, когато
ВИС и СИК се стрелят, ние
не наричаме висаджиите
"антимутри". Аналогично,
това, че червените фашисти
са се трепали с кафявите
фашисти по едно време, не
ги прави по-малко фашисти.
11 Октомври 2005 09:51
Пишат се глупости и некои си вЕрват.
Сега активни борци са тези дето се опитват да се самонаричат репресирани. Другите от преди Девети, отдавна измряха. В Русе я е останал един, я двама. В случая жалко, че са се хванали на тъпата уловка - гласувайте за по-малкото зло, както в София се гласуваше за Мафиянски. Да не допуснели фашист, гласували за друг, когото средствата за масова информация наричат също фашист, а дали е такъв не се знае. Аз лично не харесвам АТАКА, но не може да не се признае, че говорят доста верни работи, само дето не виждам как реално ще направят нещо. Още повече точно с тези хора начело.
11 Октомври 2005 10:48
Интересно ми е, че някои форумци все още се чудят на факта че АТАКА са получили гласове от бившите (нищо, че бивши при тях няма) комунисти. Ако трябва да се сравнят комунизмът с фашизма, то греховете на комунистите са в несравнено количесво по-вече от тези на фашистите. Докато фашистите са чистили определени нации - в болшинство цигани и евреи (което в никакъв случай не одобрявам), то комунистите в продължение през целия период на властване, очистиха най-умните и най-кадърните синове и дъщери на нацията/те, заедно със семействата им, като на тяхно място периодически бяха поставени активисти от "работническо-селски произход". Ето го резултата; вместо "села от градски произход", което се целеше, налице са "градове от селски произход". А виновните за всичко това, все още гласуват за "добрата" АТАКА с чиста съвест, не съзнавайки, че корена на "злото" е заложено дълбоко в самите тях.
11 Октомври 2005 10:54
АТАКА е партията на миризливите селяндури и некадърници, на лумпените и маргиналите. Затова в нея съжителстват сталинисти, социалисти, откровени фашисти и всякаква друга паплач. За всички тях има само едно решение - бой, глад, стриганье.
11 Октомври 2005 11:00
Ей сегичка ще дотърчи някой да ви обясни колко % от гласувалите за Атака били с висше образование Нищо, че едните били от рабфак, другите от военно училище, трети от партийна или профсъюзна школа.

Редактирано от - Manrico на 11/10/2005 г/ 11:13:28

11 Октомври 2005 12:42
комунистите в продължение през целия период на властване, очистиха най-умните и най-кадърните синове и дъщери на нацията/те, заедно със семействата им, като на тяхно място периодически бяха поставени активисти от "работническо-селски произход".

Чукча, ти към коя група се причисляваш след като си оцелял? Не ще да е към "най-умните и най-кадърните" май....
11 Октомври 2005 13:31
А Manrico?...

Редактирано от - редник на 11/10/2005 г/ 13:33:18

11 Октомври 2005 14:50
За подобни наManriko да обясня пак. Да много висшисти има гласували за АТАКА. И тяхното образование е средно статистически като на висшистите гласували за другите партии както и на НЕГЛАСУВАЛИТЕ.
.
Защо Антифашисткия Съюз подкрепи АТАКА в цялата страна? Ами заради "Защита" & "Нова Зора" те най-добре изразяват интересите на тези хора. Но се оказа че част от тях все още поставят интересите на "ПАРТИЯТА МАЙКА" - БСП пред интересите на РОДИНАТА. Затова бяха изхвърлени от АТАКА - по просто казано имаше внедрени "подводници". Симпатизантите на "Защита" и "Нова Зора" гласували за АТАКА са 40-50, 000. Част от тях обаче са ПРОТИВ БСП - имат я за лъжлива и продажна партия... Тоест не слагайте всички под един знаменател от тези 40-50, 000. За останалите 250, 000 няма какво да говорим, това са хора застанали зад ОТЕЧЕСТВОТО а не зад някаква клика , група, ... по интереси - на гръцки "партия".
11 Октомври 2005 14:55
Не е ли опасно за ОТЕЧЕСТВОТО да кибичи така заднешком пред толкова мераклии?
11 Октомври 2005 15:15
11 Октомври 2005 15:26
ми и атаката е пълна с активни борци

11 Октомври 2005 16:19
АТАКА верно се готви да наруши свободите на доста българи - само ако са виновни и има за какво обаче. А като ви чета, доста гузни ми се видите тука...
11 Октомври 2005 16:21
Тодоре, ти не беше ли "активен борец"?

11 Октомври 2005 17:00
Много ми е интересно "пасивните" за кого са гласували в Русе? За БСП?
Айде стига сте ни плашили с "Атака".
11 Октомври 2005 17:30
....за протокола .....кандидата на АТАКА за кмет на Русе се казва АТИЛА Минев .....
11 Октомври 2005 18:26
ВСЕ пак, аз да НАПОМНЯ, че демократът Ив. Костов каза:
"Атака" на тези избори/Избори 2005/ отклони повече от 1/3 от гласовете за ДСБ!".
Сиреч, според демократът Костов, излиза, че за "Атака" са гласували и РАЗОЧАРОВАНИ от демократското/"дясно", при това!/ ДСБ "сини демократи" ?!? А, също така, за "Атака" са гласували и ЛЯВОориентирани избиратели, които са разочаровани от все по ДЕСНЕЕЩОТО/!/ , уж "ляво", БСП- аз съм НЕопроверживо доказателство!
Всъщност, ГЛАСУВАНЕТО за "Атака" бе ИДЕНТИЧНО на гласуването за НДСВ през 2001- гласове на РАЗОЧАРОВАНИ, гласове на ПРОТЕСТА !!!
ОЧЕВИДНО е, че за "Атака" са гласували НЕ хора с определени ПОЛИТИЧЕСКИ симпатии или антипатии, а хора с определено РАЗОЧАРОВАНИЕ от досегашната Политика на ДОСЕГАШНИТЕ - от всякакъв политически "цвят" и спектър!- Управлявали и Управляващи България!!! И колкото повече /ще/ нараства броят на Рзочаровните- толкова повече гласове ще отиват ЗА "Атака"! КАЗАХ!
11 Октомври 2005 18:47
И е..ане, Тошко и е..ане...
11 Октомври 2005 20:41
и този е прав и онзи,
историята ще покаже кой, но е асно че атака работа няма да свърши, а само ще се сдобие с нови коли ифиси и т.н.
и закомунизъма има време да го оплюем масово, но тогава можеше да следваш без много пари, и без да купуваш изпитите, а сега просто не ми се гоовори - да не говорим за намиране на работа с дипломата си в ръка!!!
пак синковчетата на мутро-баровците ще се уредят я в някоя тарикатска програма , я в някоое добре платено местенце в разрастващата се администрация , я в митниците...
а китайците ни разказват играта с техните 170 млрд долара чужди инвестиции и ни заливат с конкурентни производства та да си затваряме и малкото производства, останали след синьо-червеното разграбване и американците си траят за техния комунизъмъ,
важно е че ликвидираха нашия заедно с ДЗУ и др
11 Октомври 2005 21:38
Гявол си ти, Андрешко, разбираш ги нещата...
11 Октомври 2005 21:42
Борисов прави списък и на престъпните общинари
Трябва да ударим шамар на политическата класа,
заяви генералът
[ 2005-10-12 ] В. "НОВИНАР"-12.10.2005
Независимият кандидат-кмет на София Бойко Борисов се зарече вчера да направи списък на престъпните общинари. Ще осветлим сделките на общинските съветници, така както осветлихме имената на бандитите в България, докато бях в МВР, каза бившият главен секретар на вътрешното министерство след среща с общински собственици и клиенти на строителната фирма "Бокар". Борисов се обяви за следприватизационен контрол на сделките в общината.
Вместо да го вкарат в затвора, те го пратиха в Брюксел, коментира генералът по адрес на бившия кмет Стефан Софиянски. И какъв е изводът - крадете яко, за да идете в Европарламента, добави Борисов.
Трябва да ударим шамар на политическата класа, която докара държавата до това състояние,
заяви генералът на среща с учители и директори на столични училища, организирана от лидера на Синдиката на българските учители Янка Такева. Борисов им обеща, че охраната около училищата ще се засили, а магазините около тях, които продават цигари и алкохол на децата, ще бъдат проверявани всяка седмица. Борисов заяви и че ще се справи с неработещото осветление по улиците, особено около сградите на училищата и детските градини...
На среща с природозащитни организации генералът съобщи, че ще организира SMS-кампания за набиране на средства за изграждане на кучешки приюти в столицата. Липсата на достатъчно приюти и отпадането на задължителната кастрация на четириногите в Закона за ветеринарномедицинската дейност, са основните проблеми, които трябва да се решат в София, каза Борисов. Природозащитниците пък заявиха, че най-удачно е да се направи регистър на домашните и уличните кучета и те да се обезпаразитяват.
..........................
"АТАКА-А-А-А!...
11 Октомври 2005 21:45
Не е ли още по- гнусно , че АТАКА се е хванала да подкрепя този гнусен и тъп царедворски лакей -Б.Б. ? Параграфа е съвсем изкукуригал ?

11 Октомври 2005 21:47
Главният архитект на София на съд за незаконни строежи
Общинският съвет е виновен за корупцията в столицата
, твърди Стоян Янев
[ 2005-10-12 ] Фани Чоджумова
Главният архитект на София Стоян Янев и шефът на дирекция "Архитектура и градоустройство" към Столичната община Георги Бачев отиват на съд заради престъпления по служба, които са извършили при одобряването на план за застрояване на жилища в столичния кв. "Дианабад". Янев и Бачев са нарушили Закона за устройство на територията, като издали виза за строеж на сградата, без да предвидят в плана водопроводна мрежа. С разрешението на Янев, който по време на подписването на договора излязъл в отпуска, Бачев разписал плана, без да има сключен предварителен договор с експлоатационното дружество "Софийска вода", сочи обвинителният акт на Софийска градска прокуратура. Янев и подчиненият му Бачев са дали виза да бъдат построени подземни гаражи към сградата, които липсвали в плана. По този начин те отново са нарушили ЗУТ. Двамата ще отговарят за престъпления по служба и могат да лежат в затвора до 5 г., както и да бъдат лишени от правото да упражняват професиите си.
Оттеглям се, защото преча и съм неудобен за сделките на тъмно, каза вчера по НТВ Янев. Според него общински фирми са продавали неправомерно имоти в центъра на София след решение на местния парламент. Общинският съвет е виновен за корупцията в столицата, заяви архитектът.
Бях в отпуска по времето, когато е издадено разрешителното за строеж в жк "Дианабад", заради което ме обвиняват, допълни Янев. Според обвинителния акт архитектът е бил в отпуска и трите пъти, когато заместникът му е подписвал неправомерните визи за строеж на сградата. Според прокурорите обаче Янев не е освободен от отговорност дори и в отпуска, защото отлично е познавал документите, които е трябвало да подпише Бачев. "Още при получаването на заявлението, с което се искало одобряването на проекта, Янев е имал възможност да се запознае с приложението му и да види, че липсва предварителен договор със "Софийска вода", пише в обвинителния акт. Главният архитект на столицата съзнателно е допуснал подчиненият му да извърши престъпление и носи отговорност за това, пишат обвинителите.
И двамата обвиняеми са били разпитани в хода на следствието, но не са се признали за виновни, се казва в обвинителния акт.
11 Октомври 2005 21:52
antiyupie, ,
"СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ!" ...

11 Октомври 2005 21:55
Всеки има различни критерии за "луди" и "свестни"!
Феноменът на човечеството се състои в разнообразие на видовете....

11 Октомври 2005 22:01
"СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ!"
Абсолютно вЕрно, paragraph39!
У вашата си партия е така... Ти го каза!
11 Октомври 2005 22:09
antiyupie,
СПОДЕЛИ ни /ми/ името на ТВОЯ кандидат за кмет на София измежду сегашните претенденти, моля?! А тогава и аз бих могъл да те даря с епитет, като твоя- "изкукуригал/а/"?!?
......................................... ....
stretje,
А у вашата/ите/ партия/и/ ЛУДИТЕ ли СЧИТАТЕ ЗА СВЕСТНИ ?!?
11 Октомври 2005 22:35
Всички активни и пасивни комунета ще гласуват за Атака и Атака ще стане БКП - БАТАКА......
12 Октомври 2005 01:18
Четиво за АНТИатакисти:
....................................
Циганският погром в Тервел
Ще ме убият, ако изляза навън, казва момичето, чийто рожден ден бе окървавен

В. "МОНИТОР"-12.10.2005
В центъра на Тервел, общински град, само на 20 метра от полицията, два часа и половина в събота срещу неделя се бият цигани и българи. Двамата дежурни полицаи не могат да се справят с мелето.
Циганска сватба в салона на гимназия "Йордан Йовков" в Тервел приключва към 1 часа след полунощ и на тумби циганите тръгват през централната улица в града за към махалата. Сбиват се помежду си два пъти докато изминат една трета от пътя ­ до автогарата на града.
По същото време в сладкарница на автогарата в града Ана Василева, ученичка в 12-и клас на гимназията, празнува пълнолетието си със семейството и дузина приятели ­ общо 14 души, 8 от които момичета и 6 момчета...
...............................
ЦЕЛИЯТ МАТЕРИАЛ ТУК:
Натиснете тук
http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=56 849&eid=505
12 Октомври 2005 14:51
Параграфе, така е. Днес четохме и пълния текст във форума. Въпреки, че БОТ се ядоса. Не е прав. Не обичам линкове.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД