:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,546
Активни 139
Страници 24,180
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Светослав Гаврийски ще пита гражданите



дали одобряват основните моменти в програмата му. Това ще стане чрез специална анкета с пет въпроса. Софиянци ще имат възможност да я попълнят на девет места в града. Постоянно при урните ще е и самият Гаврийски или депутати и общински съветници от ДСБ. Сред питанията са дали трябва да има нов главен архитект и да бъдат уволнени всички сегашни зам.-кметове, да се премахне ли практиката партиите да имат представители в бордовете на общинските фирми и др.



"Гергьовден" ще разпитва



кандидат-кметовете в дискотека "Дали" тази и другата седмица. Партията на Любен Дилов-син официално не подкрепя никой от претендентите. Днес на разположение на всички желаещи в 15 ч. ще бъде Минко Герджиков, а утре и вдругиден Татяна Дончева и Бойко Борисов.



За 10 месеца ще се справя



с бедзомните кучета, закани се независимият Венцеслав Димитров. Според него проблемът може да се реши, ако животните се ловят и се "приспиват" в законовия 14-дневен срок. "Приспиването" щяло да струва 20 лв., докато за кастрация годишно се харчат по 400 000 лв. без видим резултат. Бездомните кучета в града и сега се ловят и ако не бъдат потърсени до 2 седмици, се умъртвяват. Законът за ветеринарномедицинската дейност не позволява да се кастрират и да се пускат обратно на улицата.
544
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД