:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Снимка: МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Николай Младенов
България определя като безразсъдна

ескалацията на напрежението в Близкия изток, съобщи пресцентърът на МВнР. "Искам да изразя сериозната загриженост на България от възобновените ракетни атаки срещу цивилни обекти на територията на Израел", заяви външният министър Николай Младенов. Той категорично осъди "варварския терористичен акт в Ерусалим". Ескалацията на насилието в Близкия изток от страна на радикални групировки е безразсъдно и очаквано провокира военния отговор на израелската армия, чиято основна задача е защитата на територията на Израел, се казва в съобщението на МВнР.



US войник бе осъден на 24 г. затвор

за убийството на трима цивилни в Афганистан, предаде Би Би Си. 22-годишният Джеръми Морлок бе осъден от американски военен трибунал. Пред съда ще бъдат изправени още четирима американски военнослужещи, които са съучастници на Морлок. В периода между януари и март м.г. те убили трима цивилни афганистанци, разчленявали труповете и се фотографирали с тях, като дори запазили кости като сувенири.



Сблъсъци между полицаи и младежи

избухнаха вчера в столицата на Алжир, предадоха агенциите. Безредиците започнаха, след като органите на реда започнаха със сила да изселват десетки младежи от временни жилищни сгради в центъра на столицата. Около 200 ламаринени бараки, издигнати преди няколко месеца заради липса на жилища, трябваше да бъдат разрушени в т.нар. градче "Клима дьо Франс" в столичния квартал Уед Корейш.
9
1114
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
24 Март 2011 20:49
Тоя луд ли е, правителството ли, медиите ли???. Либия е страна с около шест МИЛИОНА жители, много от които вероятно неграмотни. Срещу този малък народ се изправила военната армада на Щатите и Европа с най- модерната военна машина в света. В действие бяха пуснати не само два самолетоносача, десетки изтребители , ракети Tomahawk, по 1, 5 МИЛИОНА броя, италианските Торнадо, с ракети Agm-88 Harm по 300 000 долара парчето можещи да носят ядрени бомби B-61, бомбардировачи СТЕЛТ, Б-2 Spirit ит.н и т.н Всичко това срещу един диктатор!!!!!! Както пишат компетентни анализатори, това е само за овладяване на петрола на Либия, който е най-евтин за производство и с капацитет два пъти по- голям от този на Щатите. При тази абсолютна несъизмеримост на отношение на силите, на едно нападение организирано под абсолютно фалшив мотив ГОРНИЯТ ИМБЕСИЛ си позволява да говори за насилие в Израел.
Това не е наглост, не е цинизъм, това е чудовищно!!!

24 Март 2011 21:03
Пред съда ще бъдат изправени още четирима американски военнослужещи, които са съучастници на Морлок. В периода между януари и март м.г. те убили трима цивилни афганистанци, разчленявали труповете и се фотографирали с тях, като дори запазили кости като сувенири. ........Нямам думи!!
24 Март 2011 21:08
Много слаб министър.
24 Март 2011 21:19
Третата Интифада чука на вратата. Това е неизбежно както е неизбежно, че утре ще изгрее отново Слънце. Всичко се развива според плана.
25 Март 2011 05:11
Спартак
Още да прибавя и незаконната война в Ирак, гаврата в Афганистан, където за президент бе поставен един корумпиран боклук, показването на абсолютно безхаберие към цивилните граждани в тези държави притиснати между терористи и самозабравили се коалиционни наемници, продължаващия апъртейд срещу палестинското население, поддържането на нечовешки режими в С. Арабия, Йемен и Египет в продължение на десетилетия...министъра намери разковничето на проблема??!!
И преди да започне воя, не ми е болно за Хамас, ислямистите или ционистите. Болно ми е за гаврата с нормалните хорица, живеещи в региона, били те евреи или араби или ливанци или цигани. Какъв български министър е това.. мизерник.
25 Март 2011 11:16
За Израел се загрижил, а за Либия, за Сирия? Бахти жалките човечета....БГ министри, дипломати?........
25 Март 2011 12:54
Имало и един читав министър в това правителство
25 Март 2011 15:22
На някои хора явно трябва постоянно да им се набиват в главата разликите с Ирак. Господа, ударите са след резолюция на ООН. Точка. Спорете с ООН.
25 Март 2011 15:26
Освен всичко друго - няма да се уморя да повтарям, че ударите са срещу един самозванец, един мафиот, един доказан терорист и убиец, който на всичко отгоре е и узурпатор - не заема официални постове, няма официални задължения. Де юре той е един господен Никой, не е избиран или назначаван от никого. Този човек пусна наемниците си да стрелят срещу мирни протестиращи, а тук има хора, които говорят за Либия и народа й. Господа, кой представлява по-добре интересите на Либия - народа й или побеснелия параноик Кадафи?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД